DZIWNY PRZESKOK NA PRZEDNIM WALE?? DLACZEGO??
Moderator: Student
DZIWNY PRZESKOK NA PRZEDNIM WALE?? DLACZEGO??
Witam Panowie
No w koncu dobrnełam z montowniem wałów -i odrazu problem.
Przy obracaniu przedniego wału po 3 obrotach wszystko ok przy 4 obrocie dziwny przeskok TAK JAK BY COS SIE KLINOWAŁO.Chce tylko dodac ze na ramie jest sam silnik ze skrzynią i reduktorem-buda jeszcze niezałozona,resory klapane i dodane 1 pióro..CZY MOZLIWE ZE JEST ZADUŻY KONT POMIEDZU REDUKTOREM A PRZEDNIM MOSTEM???
No w koncu dobrnełam z montowniem wałów -i odrazu problem.
Przy obracaniu przedniego wału po 3 obrotach wszystko ok przy 4 obrocie dziwny przeskok TAK JAK BY COS SIE KLINOWAŁO.Chce tylko dodac ze na ramie jest sam silnik ze skrzynią i reduktorem-buda jeszcze niezałozona,resory klapane i dodane 1 pióro..CZY MOZLIWE ZE JEST ZADUŻY KONT POMIEDZU REDUKTOREM A PRZEDNIM MOSTEM???
kręcisz przednim wałem, a tylny też się kręci? czy moze tylniego niema wogóle? bo jezeli masz spięty cały kompletny układ napędowy to moze inne przełozenia w mostach? Spróbuj kręcić przednim wałem przy rozpiętych sprzęgiełkach kół przednich( jeżeli juz tak nie robiłeś) i zobacz czy dalej się tak dzieje jak pisałeś
- SebastianS
-
- SebastianS
-