Sklep Warszawa
Moderator: Student
Sklep Warszawa
Czolem koledzy,
moj znajomy reanimuje padake, poszukuje jakis tam tajli a zaden z warsztatow 4x4 nie ma ich na stanie. Gdzie w Wwie jest sklep z czesciami gaz/uaz ?
Dzieki i pozdrawiam,
Albert
moj znajomy reanimuje padake, poszukuje jakis tam tajli a zaden z warsztatow 4x4 nie ma ich na stanie. Gdzie w Wwie jest sklep z czesciami gaz/uaz ?
Dzieki i pozdrawiam,
Albert
Pozdrawiam, Albert
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Re: Sklep Warszawa
też nie pamiętam nazwy tej ulicy informacje podał mi kolega z forum ale info sprawdzone i sklep i Słomczyn byłem i kupowałem u nich częścinigdy nie mogę zapamiętać nazwy tej ulicy - prostopadła do towarowej, zara koło siedziby drogówki na waliców - chłodna? chyba tak. W kazdym razie brukowana kocimi łbami. W pawilonach. A opza tym to z tego co mi wiadomo niezłe zaopatrzenie mają bracia ze wschodu na słomczynie. A co potrzeba? może mam akurat na składzie?
kiedys był , moze jeszcze jest na Chłodnej sklep z czesciami do rosyjskich samochodow
jest jak znajde to dam nr na priv
Sklep na Chłodnej 41 - numer telefonu (22) 652 33 12. Sklepu na Młodzieńczej już nie mam. Można się kontaktować z ludźmi prowadzącymi ten sklep pod numerem 0-608 386 374. Więcej grzechów nie pamiętam 

rybak
dzieki panowie 

Pozdrawiam, Albert
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9