ZAKUPY NA WSCHODZIE
Moderator: Student
ZAKUPY NA WSCHODZIE
znajomy dzisiaj wrócił z białorusi , a że był poinstruowany , co by sie rozejrzał w cenach uaza mówi co nastepuje: cały silnik od wołgi w odpowiedniku naszego polmozbytu kiedyś cena 200- 300$ , gaźnik solex
40$ .I co ja na to ? Może jest to pomysł żeby bryknąć samochodem po jakieś zakupy?
40$ .I co ja na to ? Może jest to pomysł żeby bryknąć samochodem po jakieś zakupy?
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
- SebastianS
-
Trójkąt, napisz coś więcej, jak odróżniać podróbki od oryginałów... niektóre części to wiem, jak rozpoznać, ale jak masz takie doświadczenie, to się podzieltrojkat pisze:bardzie sie opyla na ukraine wiem bo jezdzilem przez trzy lata......przykladowe ceny w sklepie amortyzatory 40 resor 100 tarcza sprzegla 40 felga 50...docisk 100...i uwaga na ukrainskie podrubki bo sa koszmarnej jakosci..najtanie jest w lucku w montowni uaza 120km od granicy w dorohusku
Re: ZAKUPY NA WSCHODZIE
znacie moze jakiś adres sklepu z częściami do Uaza w Brześciu? jak tam z cenami?
- piotr oskwarek
-
no to żeś odgrzebał temat 
pisałem już kiedyś, że w Brześciu na ul. Moskowskiej 118 jest sklep z częściami do UAZa
jak jedziesz od granicy w Terespolu to na pierwszej krzyżówce ze światłóami w lewo;
później chyba ze dwie prosto i na skrzyżowaniu z taką szeeeeroką ulicą skręcasz w prawo;
jedziesz tak parę kilometrów i przed wiaduktem po lewej stronie będzie ten sklep.
acha i uważaj na Milicjantów

pisałem już kiedyś, że w Brześciu na ul. Moskowskiej 118 jest sklep z częściami do UAZa
jak jedziesz od granicy w Terespolu to na pierwszej krzyżówce ze światłóami w lewo;
później chyba ze dwie prosto i na skrzyżowaniu z taką szeeeeroką ulicą skręcasz w prawo;
jedziesz tak parę kilometrów i przed wiaduktem po lewej stronie będzie ten sklep.
acha i uważaj na Milicjantów

były Terrano I: 2.4 z podtlenkiem i 2.7TD;
był UAZ 2.9V6;
była Vicia Long 2.0V6
jest Pipek 2.7CRD
był UAZ 2.9V6;
była Vicia Long 2.0V6
jest Pipek 2.7CRD
Na moskievskiej biorą części z hurtowni w Bierozie - trochę dalej ale maja duzy wybór i warsztat na miejscu . Więc niektóre rzeczy mozna załatwić od ręki . Ja za wymianę tłumików - robocizne zapłaciłem 6$.
Serwis jest za starymi koszarami , przy głównej ulicy nie można nie trafić.
Jeśli chodzi o te ceny to chyba zbytni optymizm - zarówno Białoruś jak i Ukraina za części rosyjskie rozlicza się w dolarach i mówiąc szczrze te oryginalne nie wszystkie wychodzą taniej niż w polsce. Ale jeśli to sprawdzone źródło to prosimy o namiary ; uformujemy wtedy jakąś kolumne na wschód- tam musi być jakaś cywilizacja .
Serwis jest za starymi koszarami , przy głównej ulicy nie można nie trafić.
Jeśli chodzi o te ceny to chyba zbytni optymizm - zarówno Białoruś jak i Ukraina za części rosyjskie rozlicza się w dolarach i mówiąc szczrze te oryginalne nie wszystkie wychodzą taniej niż w polsce. Ale jeśli to sprawdzone źródło to prosimy o namiary ; uformujemy wtedy jakąś kolumne na wschód- tam musi być jakaś cywilizacja .
Monterey