Ciekawe
Moderator: Student
Re: Ciekawe
4.3 l to wyglada jak zmodernizowany silnik GAZA 66 

UAZ 469B 4x4, ZIŁ 157 6x6, GAZ 66 4X4, STAR 66 6X6 - THE POWER OF DREAMS
wlasnie nie wyglada - bo nie ma zdjecia silnika 

UAZ 452D, 469B, mocno motany wrangler - do zabawy, GrVitara '07 , XC60 II - na co dzień
w bialymstoku takie sprzedaja 
mialem zdjecie ale gdzies mi sie zapodzialo...pech...

mialem zdjecie ale gdzies mi sie zapodzialo...pech...
To amerykańskie 4.3 V6 z GM.
Już od kilku lat go montują.
Już od kilku lat go montują.
Land Cruiser HZJ-73
GAZ 69A (2,4TD-nie oryginał)
GAZ 69M (2,4-oryginał)
GAZ 69A (2,4TD-nie oryginał)
GAZ 69M (2,4-oryginał)
to ciekawe czy mosty seryjne bo mi sie ni wydaje chyba słabo by z wytrzymałością było. Jak by ktoś jakąś fotke znalazł to niech zapoda
nowe uazy maja zupelnie inne mosty niz stary 469 albo 452 - ten motor nowe mosty strzymaja 

UAZ 452D, 469B, mocno motany wrangler - do zabawy, GrVitara '07 , XC60 II - na co dzień
Taaaa mostologię uazową studiowałOlek1605 pisze:to ciekawe czy mosty seryjne bo mi sie ni wydaje chyba słabo by z wytrzymałością było. Jak by ktoś jakąś fotke znalazł to niech zapoda

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
co chcesz - w koncu chlopak z Warszawy jestklucz13 pisze:Taaaa mostologię uazową studiowałOlek1605 pisze:to ciekawe czy mosty seryjne bo mi sie ni wydaje chyba słabo by z wytrzymałością było. Jak by ktoś jakąś fotke znalazł to niech zapoda![]()

niech napisze podanie o nauki douczania do wertep klubu - moze go przyjma

I będzie docent przyuczony do zawoduBart03 pisze:co chcesz - w koncu chlopak z Warszawy jestklucz13 pisze: Taaaa mostologię uazową studiował![]()
![]()
niech napisze podanie o nauki douczania do wertep klubu - moze go przyjma

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
sorry zamiast kropki miał byćklucz13 pisze:Taaaa mostologię uazową studiowałOlek1605 pisze:to ciekawe czy mosty seryjne bo mi sie ni wydaje chyba słabo by z wytrzymałością było. Jak by ktoś jakąś fotke znalazł to niech zapoda![]()