Moderator: Student
knighterrant pisze:Sorki,może nie mam takiego doswiadczenia jak wiekszść lubiących błotko,ale sporo jeżdziłem autami 4x4 z diamentami na atrapie i wiem jedno: są milsze,fajniejsze w prowadzeniu,uniwersalne z dużą mocą ale UAZ to żelaz,gniotsa nie łamiotsia ! Napewno nie jest to furmanka na co dzień,ale na weekendy rewelacja !
Ale.... o co chodzi?tomek 79 pisze:te kolego pojecia niemasz o czym piszesz,moze i uaz fajny ,ale napewno nie rodzinny, a dyskoteka @gri jest rodzinna i napewno daje wieksza frajde z jazdy niz uaz,ale co mi tam, moze kiedys do tego dorosniesz
opty pisze:Ale.... o co chodzi?tomek 79 pisze:te kolego pojecia niemasz o czym piszesz,moze i uaz fajny ,ale napewno nie rodzinny, a dyskoteka @gri jest rodzinna i napewno daje wieksza frajde z jazdy niz uaz,ale co mi tam, moze kiedys do tego dorosniesz
![]()
Widocznie ja też jeszcze nie dorosłem (młody jestem to fakt...), bo nie rozumiem.
Dlaczego Twoim zdaniem UAZ jest "nie rodzinny"? 2 + 5 się zmieści, więc w czym problem (u mnie jeszcze spory zapas został, ale jeśli wyczerpałęś limit to oczywiście gratuluję)?
Frajda z jazdy? Cóż, kwestia upodobań. U mnie zawsze chcą ściągać plandekę, a LR....
opty pisze:Ale.... o co chodzi?tomek 79 pisze:te kolego pojecia niemasz o czym piszesz,moze i uaz fajny ,ale napewno nie rodzinny, a dyskoteka @gri jest rodzinna i napewno daje wieksza frajde z jazdy niz uaz,ale co mi tam, moze kiedys do tego dorosniesz
![]()
Widocznie ja też jeszcze nie dorosłem (młody jestem to fakt...), bo nie rozumiem.
Dlaczego Twoim zdaniem UAZ jest "nie rodzinny"? 2 + 5 się zmieści, więc w czym problem (u mnie jeszcze spory zapas został, ale jeśli wyczerpałęś limit to oczywiście gratuluję)?
Frajda z jazdy? Cóż, kwestia upodobań. U mnie zawsze chcą ściągać plandekę, a LR....
W UAZ-ie czasem się zdarzatomek 79 pisze:nie pograzaj sie
Skąd taki pomysł? Do "tysiaków" mam inne auto. UAZ-em jeżdżę po lesie.tomek 79 pisze:chodzi o komfort podrozowania jak trzeba z tysiaka w ciagu dnia smignac to z rodzina sie wybierzesz
Notomek 79 pisze:uaz rodzinny bo padne![]()
![]()
no to was teraz gosciu zalatwilopty pisze:Notomek 79 pisze:uaz rodzinny bo padne![]()
![]()
Sam zobacz: http://www.remek4x4.opty.com.pl/3/galer ... mont_cd/3/
gri74 - czy to do mnie?gri74 pisze:młody jesteś , nie rozumiesz ....nie ogarniasz ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości