.

jak wyżej... wszystkie modele...

Moderator: Student

mazeno

.

Post autor: mazeno » śr lis 18, 2009 2:49 pm

.
Ostatnio zmieniony pn wrz 09, 2013 9:30 pm przez mazeno, łącznie zmieniany 1 raz.

Edgarowski

Re: jak kupowac uaza - moze sie przydac

Post autor: Edgarowski » sob lis 21, 2009 6:05 pm

Obejżałem parę syfków na w wyprzedaży w policji i dałem sobie spokój z kupnem.W Nadleśnictwie nadleśniczy wyjechał z garażu wiadać byłó że maszyna zadbana. Pokazał co i jak kasa w łapę,odpaliłem po wache i gaz na stację i w drogę.Przedląd wszystkiego wymiana podejrzanych klamotów na cywilizowane i jazda od pięciu lat bez problemów.
Przegłąd przed kupnem jak wyżej opisany bardzo słuszny tylko trzeba na to cały dzień kanał klucze i znajomość rzeczy a w końcu kupuje się Uaza a naprawy to sama przyjemnośc wliczona w cene. :lol:
Edgar z Gór.

Edgarowski

Post autor: Edgarowski » sob lis 21, 2009 6:10 pm

zapomniałem dodać, że na wyposażeniu Uaza była korba klucz do sprzęgiełek, towotnica podnośnik torba z kluczami w tym do świec i zapasowy kluczyk do stacyjki.
Edgar z Gór.

klucz13

Kontaktowanie:

Post autor: klucz13 » sob lis 21, 2009 7:23 pm

Kupić to se można parcha lub inszą tujote :D uaza się nie kupuje :)3 a staje się posiadaczem lub zaczyna przygodę
:)21
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii

EDEK:):):)

Post autor: EDEK:):):) » ndz lis 22, 2009 8:24 am

Przeglądałem strony AMW i przetargi i w amw Wroclaw przy przetargu na izotermę do żuka\lublina obok stoi nówka kasta do uaza z plandeką :)21 niestety nie wystawiona na sprzedaż .Ale jest telefon do opiekuna przetargu i może coś wie 8) .To tak na marginesie tematu :D .A w amw Warszawa ze 20 silników diesla iveco do honkera i pięć honków plus uaz do oglądu w Lublinie :lol:
Bóg stworzył czołgi by siały zamęt i zniszczenie.

Awatar użytkownika
Carlson
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Carlson » pn lis 23, 2009 3:04 pm

EDEK:):):) pisze:Przeglądałem strony AMW i przetargi i w amw Wroclaw przy przetargu na izotermę do żuka\lublina obok stoi nówka kasta do uaza z plandeką :)21 niestety nie wystawiona na sprzedaż .Ale jest telefon do opiekuna przetargu i może coś wie 8) .To tak na marginesie tematu :D .A w amw Warszawa ze 20 silników diesla iveco do honkera i pięć honków plus uaz do oglądu w Lublinie :lol:
Ten Uaz w Lublinie z ceną wywoławczą 6000 PLN netto, to chyba żart organizatora.
Mogliby przynajmniej już zdjąć te resztki plandeki. Uaz to jednak marka! Ceny wywoławcze wyższe od Honkera! :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Uaz”