.
Moderator: Student
-
-
Re: jak kupowac uaza - moze sie przydac
Obejżałem parę syfków na w wyprzedaży w policji i dałem sobie spokój z kupnem.W Nadleśnictwie nadleśniczy wyjechał z garażu wiadać byłó że maszyna zadbana. Pokazał co i jak kasa w łapę,odpaliłem po wache i gaz na stację i w drogę.Przedląd wszystkiego wymiana podejrzanych klamotów na cywilizowane i jazda od pięciu lat bez problemów.
Przegłąd przed kupnem jak wyżej opisany bardzo słuszny tylko trzeba na to cały dzień kanał klucze i znajomość rzeczy a w końcu kupuje się Uaza a naprawy to sama przyjemnośc wliczona w cene.
Przegłąd przed kupnem jak wyżej opisany bardzo słuszny tylko trzeba na to cały dzień kanał klucze i znajomość rzeczy a w końcu kupuje się Uaza a naprawy to sama przyjemnośc wliczona w cene.

Edgar z Gór.
-
-
zapomniałem dodać, że na wyposażeniu Uaza była korba klucz do sprzęgiełek, towotnica podnośnik torba z kluczami w tym do świec i zapasowy kluczyk do stacyjki.
Edgar z Gór.
Kupić to se można parcha lub inszą tujote
uaza się nie kupuje
a staje się posiadaczem lub zaczyna przygodę

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
-
-
Przeglądałem strony AMW i przetargi i w amw Wroclaw przy przetargu na izotermę do żuka\lublina obok stoi nówka kasta do uaza z plandeką
niestety nie wystawiona na sprzedaż .Ale jest telefon do opiekuna przetargu i może coś wie
.To tak na marginesie tematu
.A w amw Warszawa ze 20 silników diesla iveco do honkera i pięć honków plus uaz do oglądu w Lublinie 

Bóg stworzył czołgi by siały zamęt i zniszczenie.
Ten Uaz w Lublinie z ceną wywoławczą 6000 PLN netto, to chyba żart organizatora.EDEK:):):) pisze:Przeglądałem strony AMW i przetargi i w amw Wroclaw przy przetargu na izotermę do żuka\lublina obok stoi nówka kasta do uaza z plandekąniestety nie wystawiona na sprzedaż .Ale jest telefon do opiekuna przetargu i może coś wie
.To tak na marginesie tematu
.A w amw Warszawa ze 20 silników diesla iveco do honkera i pięć honków plus uaz do oglądu w Lublinie
Mogliby przynajmniej już zdjąć te resztki plandeki. Uaz to jednak marka! Ceny wywoławcze wyższe od Honkera!