Gdy wpadnę dziurę nagle zaczyna trząść całym autem dopiero po zwolnieniu lub zatrzymaniu całkowitym przestaje trząść
Amortyzatory i resory są w dobrym stanie więc od czego to może być

Pls help

Moderator: Student
Trzy czwarte to wlaczykGikroV pisze:telepie budą w sensie że wpada w rezonans taki łup łup łup z częstotliwością jakieś 3-4 łup na sekundę
niech tylko ktoś doniesie do tego ministra od spraw dziecka to ich w TVN niejaki Wrona będzie pokazywał jako zwyrodnialców
Nie prawdaMarcin_75 pisze: A jak zupełnie nie masz szczęscia - nic nie pomoże i będziesz musiał z tym żyć.
Dokładnie takGikroV pisze:telepie budą w sensie że wpada w rezonans taki łup łup łup z częstotliwością jakieś 3-4 łup na sekundę
nom tylko że u mnie w troszke niższym zakresieGikroV pisze:Ja poważnie pytałem![]()
Bo mi tak przy jakoś 110km/h wpadł niespodziewanie. Pasażerowie prawie osrali sie ze strachuNagle mu luzy wyskoczyli
U mnie ten objaw zwiastował wymianę wołu głównego.GikroV pisze:Ja poważnie pytałem![]()
Bo mi tak przy jakoś 110km/h wpadł niespodziewanie. Pasażerowie prawie osrali sie ze strachuNagle mu luzy wyskoczyli
To za durne klepanie w klawiaturę....konrad1983nr1 pisze:(...)
a wogóle to co znaczy to " " nad gwiazdkami??![]()
a co to jest "bana"??konrad1983nr1 napisał(a):
(...)
a wogóle to co znaczy to " " nad gwiazdkami??![]()
To za durne klepanie w klawiaturę....
A tak na prawdę to rodzaj ostrzeżenia....Naznaczeni kandydaci na bana.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości