Tak z innej beczki : Kto ma zamiar zameldować się swoimi maszynami w Darłowie na zlocie w tym roku - znaczy ... może już jutro .Ja osobiście melduję się w środę rano - jak sprzęt wytrzyma.
trochę do tego tematu, jakie są koszty wstępu na zlot dla zwiedzających bo nigdzie nie znalazłem takiej informacji a może bym w weekend wpadł pooglądać
zakładałem temat w dziale zloty... Nikt nie wie : / Na dodatek urwał mi się kontakt z ekipą z żandarmerii zlotowej więc nie mam nawet kogo zapytać... Jak ktoś pojedzie to niech da cynk ile sobie liczą za wstęp i co z tymi kryteriami "historycznego pojazdu wojskowego" kwalifikującymi do wjechania na czołgowisko
BTW: to mi wygląda na podpuchę, niby nic o cenach a na bramie strzelą 150zł za osobę + 100 za militarnego a za cywila 200 zł Przecież nikt się nie wróci 300km
Moja ekipa już na miejscu podobno opłaty za parking zabijają i wydziwiają czy uczestnik militarny czy nie.Ja uazem ciągnę camping plus do tego dzieciaki osobówką jadą to ciekawe jak mnie potraktują... może bądę odseparowany od żony przez parę dni w osobnym obozowisku - ale jaja by były.
Koleżanka z żandarmerii zlotowej napisała mi właśnie że wjazd jest za free A organizacja wygląda na lepszą niż zwykle
Skoro tak to musiałoby się naprawdę coś konkretnego zrypać żeby mnie nie było na zlocie, wbijam w piątek - do niedzieli