Alledrogowe klamki na kluczyk
Moderator: Student
Alledrogowe klamki na kluczyk
Uaz 469b, 2,1 TD 1980r.== przebudowa na 2,8D w trakcie.
Re: Alledrogowe klamki na kluczyk
nie robi, przestaje działać po pół roku
Po trzech miesiącach można je już było otworzyć śrubokrętem.
- losiek
- Kontaktowanie:
a same klamki ci sie rozpier*** i nie bedziesz mogl drzwi otworzyc ;D tylko original 

- dmuchawiec
-
u mnie "robi" juz piaty rok, przetrwały dwie próby włamania (blaszki troche poharatane)

klamki potrafisz zepsućlosiek pisze:a same klamki ci sie rozpier*** i nie bedziesz mogl drzwi otworzyc ;D tylko original

Hilux Surf KZN130 '93
Uaz 315126 '87
Uaz 315126 '87
Miałem i faktycznie krótko robiły
załóż sobie centralny zamek
http://www.4x4.szczecin.pl/index.php/wa ... alny-zamek
mam gdzieś lepsze foty jak ktoś dodawała napis mudmasters to przyoszczędził na jakości
załóż sobie centralny zamek

http://www.4x4.szczecin.pl/index.php/wa ... alny-zamek
mam gdzieś lepsze foty jak ktoś dodawała napis mudmasters to przyoszczędził na jakości

Ostatnio zmieniony śr lut 15, 2012 10:26 am przez benes, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.moto-panamericana.pl
4x4 Szczecin
4x4 Szczecin
Znaaacznie taniej wychodzą paski skórzane (około 10 cm długie i ok 1,5cm szerokie) złożone na pół i przykręcone na tych złożonych końcach pod jedną ze śrub mocujących zamek. Taką pętelkę zakłada sie w razie potrzeby na koniec wewnętrznej klamki przez co blokuje sie możliwość nacisnięcia klamki zewnętrznej.benes pisze:załóż sobie centralny zamek
- losiek
- Kontaktowanie:
tak, popekaly te "bolce" które otwierają zamek, i klamka luźno latała.dmuchawiec pisze:u mnie "robi" juz piaty rok, przetrwały dwie próby włamania (blaszki troche poharatane)
klamki potrafisz zepsućlosiek pisze:a same klamki ci sie rozpier*** i nie bedziesz mogl drzwi otworzyc ;D tylko original![]()
ja miałem jeszcze lepszy patent, poniżej klamek w środku wspawane nakrętki i śruby które po wykręceniu blokowały klamkę
kiedyś z tyłu miałem takie kiblowe zasuwki
Ale denerwowała mnie ta "dziadówka" a tak pyk i cztery drzwi zamknięte a ludzie wymiękali jak awaryjne migały przy zamknięciu.

Ale denerwowała mnie ta "dziadówka" a tak pyk i cztery drzwi zamknięte a ludzie wymiękali jak awaryjne migały przy zamknięciu.
http://www.moto-panamericana.pl
4x4 Szczecin
4x4 Szczecin
Pamiętam że ktoś na forum miał w uazie klamki i zamki z malucha 

Już wkrótce w garażu zagości jedyna słuszna maszyna...
Balu?Jafiosz pisze:Pamiętam że ktoś na forum miał w uazie klamki i zamki z malucha
UAZ "78r z dłubniętym silnikiem bez gaźnika
Land Cruiser LJ 70 2,4TD
Land Cruiser KZJ 90 3,0TD
Land Cruiser LJ 70 2,4TD
Land Cruiser KZJ 90 3,0TD
- chmieleś
- jestem tu nowy...
Potwierdzam klamki nie robią.
W dniu kupna uaz-a przejechałem nim 200km odpowietrzanie hamulców i dokręcenie bendiksa przy rozruszniku na trasie. Jest wieczór szczęśliwy właściciel uaz-a zastanawia się ja go zamknąć pod blokiem (w środku 4 nowe opony które dostałem do auta) trafiła się castorama łańcuch i małe szekle tak zamykałem drzwi. Wychodziłem tyłem i zamykałem klapę tylną na kłódkę. Mam nad stawkę z tworzywa. Hehe to był spontan
W dniu kupna uaz-a przejechałem nim 200km odpowietrzanie hamulców i dokręcenie bendiksa przy rozruszniku na trasie. Jest wieczór szczęśliwy właściciel uaz-a zastanawia się ja go zamknąć pod blokiem (w środku 4 nowe opony które dostałem do auta) trafiła się castorama łańcuch i małe szekle tak zamykałem drzwi. Wychodziłem tyłem i zamykałem klapę tylną na kłódkę. Mam nad stawkę z tworzywa. Hehe to był spontan
- dmuchawiec
-
nie łatwiej było opony do domu i pod łóżkiem schowaćchmieleś pisze:Potwierdzam klamki nie robią.
Jest wieczór szczęśliwy właściciel uaz-a zastanawia się ja go zamknąć pod blokiem (w środku 4 nowe opony które dostałem do auta) trafiła się castorama łańcuch i małe szekle tak zamykałem drzwi. Wychodziłem tyłem i zamykałem klapę tylną na kłódkę. Mam nad stawkę z tworzywa. Hehe to był spontan

uaz nie krowa żeby go łańcuchem z castoramy

naprawdę klamki na kluczyk są wygodniejszym rozwiązaniem
Hilux Surf KZN130 '93
Uaz 315126 '87
Uaz 315126 '87
- chmieleś
- jestem tu nowy...
HeHe na ripostę z dokręceniem krowy nie trzeba było długo czekać. Tymczasowe rozwiązanie proste tanie i działające.
UAZ 31512 2.9v6/35x11,5x16