zna ktos tego uaza?
Moderator: Student
zna ktos tego uaza?
witam. potrzebuje informacji na temat tego uaza. jesli ktos ogladal lub zna prosze o wypowiedz.
pozdrawiam
http://moto.allegro.pl/uaz-315-i1894596143.html
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony wt paź 25, 2011 12:11 pm przez szymon28, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: zna ktos tego uaza?
A tak kuńkretnie to o ktorego Ułaza siem jaśniewielmożnemupanu roschodzi?
juz poprawione. link mi gdzies wywalilo
- dmuchawiec
-
nadwozie wymaga wizyty u blacharza - to sie nazywa eufemizmszymon28 pisze:juz poprawione. link mi gdzies wywalilo

Hilux Surf KZN130 '93
Uaz 315126 '87
Uaz 315126 '87
głównie chodzi mi o stan mechaniczny. tzn silnik, uklad napedowy i zawieszenie. ogolne wykonanie swapu itp.
blacharka idzie na drugi plan bo mam cala bude w dobrym stanie.
blacharka idzie na drugi plan bo mam cala bude w dobrym stanie.
A kto Ci myslisz powie cos o mechanice auta ze zdjec?
.
Mialem UAZa, ale o czyms takim nie slyszalem. Robi sie to?
.
Ze co prosze?Resory są wspomagane sprężynami.

y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
Z tej odległości wygląda ok.

Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"
Klamka z tylu urwana - odpusc

y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
szymon28 pisze:witam. potrzebuje informacji na temat tego uaza. jesli ktos ogladal lub zna prosze o wypowiedz.
pozdrawiam
kasztany czytac a nie myslec prosze i dzieki za rady
- dmuchawiec
-
no to myslszymon28 pisze:szymon28 pisze:witam. potrzebuje informacji na temat tego uaza. jesli ktos ogladal lub zna prosze o wypowiedz.
pozdrawiam
kasztany czytac a nie myslec prosze i dzieki za rady

zajeżdzona rajdówka, silnik nie odpala, most sie zmielił, bez rejestracji, blachy do wymiany
3200 za koła to troche duzo
Hilux Surf KZN130 '93
Uaz 315126 '87
Uaz 315126 '87
czyli po twoich ogledzinach auta stwierdziles ze ogolnie syf. dzieki to zrezygnoje
ps. temet do zamkniecia.

ps. temet do zamkniecia.
Już Dmuchawiec zwrócił uwagę, że jest to ewidentnie rajdówka, a ze zdjęcia wynika, że zapuszczona. Tak więc jak moze miec dół i silnik w dobrym stanie (poza może tymi przednim półośkami, które wymieniono po zamordowaniu poprzednich)szymon28 pisze:głównie chodzi mi o stan mechaniczny. tzn silnik, uklad napedowy i zawieszenie
Ostatnio zmieniony wt paź 25, 2011 3:02 pm przez Adampio, łącznie zmieniany 1 raz.
To mój, ten z podpisu, to pewnie złom i padaka skoro jeździł w terenie do którego go zbudowano. Co jak co ale auta startujące w różnych imprezach powinny być technicznie sprawne bo padaczki w terenie się mszczą. Wolę takiego niż stojącego pod stodołą.

panowie za ta kase ja sie nie spodziewam stanu z fabryki. chodzi mi o to czy stan tego pojazdu jest na tyle dobry by go reanimowac i cos z tego stworzyc tym bardziej ze mam całą bude na stanie. sprawa droga to silnik. jezeli jest włożony z glowa to juz mam mniej roboty a koszty przewyzsza cene tego auta. widze ze nikt nie ogladal tego wozu wiec chyba w wekend wybiore sie i sam sprawdze czy jest wart tych $$$
pozdrawiam
pozdrawiam
Tak będzie najlepiej 

To się robi, ale to "nie robi"Wojtek_W pisze:A kto Ci myslisz powie cos o mechanice auta ze zdjec?
.Ze co prosze?Resory są wspomagane sprężynami.![]()

UZA,czyli uaz z Andorią to nie jest żadna rajdówka,raczej traktor.
KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
Balu-Balu pisze:Tak będzie najlepiej
dam znac w temacie co to za traktor.
ps. BALU jak mozesz wrzucic jakies linki do uaz-ow robionych na turystyk lub przeprawowke to byl bym wdzieczny bo nic nie moge znalesc konkretnego a widze ze siedzisz w temacie.
pozdrawiam
Nie wiem o jakie linki Ci chodzi. Modyfikacje zobacz. I poszukaj bardziej i bądź wytrwały przy szukaniu bo mając Uaza wytrwałość będzie Ci potrzebna

Szymon28, jak szukasz UAZa to Tauron wyprzedaje na śląsku uazy w miejscowościach Cieszyn, Wadowice, Żywiec, jak chcesz więcej info to szukaj na necie albo wal na pw...
Лада Нива 84r., 1,6B
czytalem na forum "gaz-uaz" ale najpierw zobacze tegoze wzgledu na diesla.
tak poza tematem caly czas wywala mnie do strony logowanie na waszym forum (gaz-uaz)
pozdrawiam
tak poza tematem caly czas wywala mnie do strony logowanie na waszym forum (gaz-uaz)
pozdrawiam
u mnie działa ok...szymon28 pisze:tak poza tematem caly czas wywala mnie do strony logowanie na waszym forum (gaz-uaz)
Лада Нива 84r., 1,6B