Rafał
Moderator: Student
Jak nie odpiszą też daj znać.MAKGARWEJ-TUR 4x4 pisze:Fajny patent. Przełożenia wolniejsze niż w orginale - ciekawe ile coś takiego kosztuje?
Napisałem e-maila.....jak odpiszą dam znać.
Zamieniłem kilka słów z chłopakami. Oferują w cenie jak wyżej komplet na wszystkie koła przygotowane pod tarczowe heble dla UAZA pod tarcze УАЗ3160, zaciski GAZa a dla nivy pasują przednie zaciski.MAKGARWEJ-TUR 4x4 pisze:Odpisali....
Ale ilość rubli za komplet jest kosmiczna - przynajmniej tak mi się wydaje![]()
150 000 co daje 3750 euro , jest jeszcze wersja za 3500 euro - co daje odpowiednio 15 600zł lub 14 600zł![]()
Ponoć ma to być alternatywa dla mostów volvo ale przy tej cenie to korzystniej jest kupic właśnie mosty wolwo.
Mylisz się .. już kilak lat robią - dzwoniłem do kolegi z Barnaula.wieprzowina pisze:może nie badziew, ale za parę miesięcy garażowy interes, który nawet stronę ma na darmowym serwerze może zniknąć. A wraz z nim jakikolwiek support - o ile jest w ogóle bo może jest to "produkt niestandaryzowany" czyli każdy inny, taki jaki wyjdzie.
A może te mosty istnieją tylko w necie i czekają na leszcza, który przeleje kaskę bo kontakt wskazuje jedynie 650tysięczne miasto...
pewnie masz rację..wieprzowina pisze:Tak czy inaczej, przy cenie ok. 15000pln (+ jeszcze pewnie niemałe koszty transportu) cała rozmowa tutaj, jest równie teoretyczna, jak o plandece za tysiąc
ale wtedy populacja uazów w Polsce spadnie o 95%...Kiedy będzie stać nas kupić to co chcemy a nie to co możemy
i bardzo dobrze .. przynajmniej wszystkie uazy byłoby w pięknym stanie wizualnym i technicznym.. co z kolei wielu starym użytkownikom napędziło by smaka i sentymenty- ponownie kupiliby UAZA..wieprzowina pisze:ale wtedy populacja uazów w Polsce spadnie o 95%...Kiedy będzie stać nas kupić to co chcemy a nie to co możemy
Za to te pozostałe 5% nie będzie miało obiekcji by zapłacić za plandekę nawet dwa tysiące, jeśli będzie tego warta...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość