Polecane Warsztaty
Moderator: Student
Polecane Warsztaty
Witam,
Ponieważ moje zdolności mechaniczne są ograniczone jak i czas który mógłbym poświecić na samodzielne naprawy również proponuję założyć wątek z polecanymi warsztatami i złotymi raczkami dla naszych Uazików - co wy a to?
No i od reazu pierwsze pytanie - okolice warszawy czy ktoś zna czy coś polecacie ?
Ponieważ moje zdolności mechaniczne są ograniczone jak i czas który mógłbym poświecić na samodzielne naprawy również proponuję założyć wątek z polecanymi warsztatami i złotymi raczkami dla naszych Uazików - co wy a to?
No i od reazu pierwsze pytanie - okolice warszawy czy ktoś zna czy coś polecacie ?
- kacper_agh
-
Re: Polecane Warsztaty
Ja bym potrzebował kogoś dobrego i taniego do mostów i blacharki w okolicach krakowa. Może ktoś coś poleci?
GG2362909 Uaz469 2,6i(Isuzu)/Trooper-Monterey 3,2/Alfa 156
Włoskie i rosyjskie mają w sobie to coś
Włoskie i rosyjskie mają w sobie to coś
Zbyszek z Sulejówkagurbanek pisze:Witam,

namiary masz w zakładce "warsztaty"

LJ 70
dokładnie, Zbyszek Gazik4x4
Sulejówek , ul. Paderewskiego koło kościoła
Sulejówek , ul. Paderewskiego koło kościoła
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
podajcie tez namiary a innych rejonow...moze ktos bedzie zainteresowany
a Ty co ? wstydzisz się swojego "rejonu" ?gurbanek pisze:podajcie tez namiary a innych rejonow...moze ktos bedzie zainteresowany

LJ 70
Co masz konkretnie do robotykacper_agh pisze:Ja bym potrzebował kogoś dobrego i taniego do mostów i blacharki w okolicach krakowa. Może ktoś coś poleci?

Mój Tel 502-449-548 juz działam
Jeep reaktywacja faza kolejna destrukcja
Jeep reaktywacja faza kolejna destrukcja
Mag69 pisze:a Ty co ? wstydzisz się swojego "rejonu" ?gurbanek pisze:podajcie tez namiary a innych rejonow...moze ktos bedzie zainteresowany

W Kazimierzu Dolnym jest mechanik , naprawiający uaz-y 510 573 494 -krzysiek