Wycieraczki na podszybiu.

jak wyżej... wszystkie modele...

Moderator: Student

Awatar użytkownika
sator6

Wycieraczki na podszybiu.

Post autor: sator6 » sob lis 06, 2004 11:00 pm

Witajcie Właśnie wracając do domu o mały włos nie zrobiłem babie z (cenzura) garażu.A wszystko przez wycieraczki.Wnerwia mnie ciągłe szukanie tego pipnika nad głową.Chcę przenieść je na podszybie.Od czego pasują i jak się do tego zabrać?jeżeli ktoś ma na to "patencik" proszę o opis lub fotki
Z góry dziękuję[/b]

Awatar użytkownika
wupasek

Kontaktowanie:

Re: Wycieraczki na podszybiu.

Post autor: wupasek » sob lis 06, 2004 11:04 pm

sator6 pisze:Witajcie Właśnie wracając do domu o mały włos nie zrobiłem babie z (cenzura) garażu.A wszystko przez wycieraczki.Wnerwia mnie ciągłe szukanie tego pipnika nad głową.Chcę przenieść je na podszybie.Od czego pasują i jak się do tego zabrać?jeżeli ktoś ma na to "patencik" proszę o opis lub fotki
Z góry dziękuję[/b]
a nie mozesz zalozyc wlacznika na desce? tylko musisz cale wycieraczki od razu przenosic?? :o
Obrazek

Awatar użytkownika
vandall1

Post autor: vandall1 » ndz lis 07, 2004 12:34 am

No właśnie...Na podszybiu kicha,szkoda roboty :)3
KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl

Awatar użytkownika
Władek

Re: Wycieraczki na podszybiu.

Post autor: Władek » ndz lis 07, 2004 1:28 pm

sator6 pisze:Witajcie Właśnie wracając do domu o mały włos nie zrobiłem babie z (cenzura) garażu.A wszystko przez wycieraczki.Wnerwia mnie ciągłe szukanie tego pipnika nad głową.Chcę przenieść je na podszybie.Od czego pasują i jak się do tego zabrać?jeżeli ktoś ma na to "patencik" proszę o opis lub fotki
Z góry dziękuję[/b]

Mam fotki montażu "dolnych wycieraczek" ale musisz pamiętać, że chcąc założyć dolne wycieraczki musisz jednocześnie zmienić szybę z dwudzielnej na pełną szybę jednoczęściową. Zestaw do montażu sprowadzają ludzie ze wschodu, jest to fabryczny zestaw do UAZ-a nowego typu.
Władek - Kraków

ODPOWIEDZ

Wróć do „Uaz”