Witajcie Właśnie wracając do domu o mały włos nie zrobiłem babie z (cenzura) garażu.A wszystko przez wycieraczki.Wnerwia mnie ciągłe szukanie tego pipnika nad głową.Chcę przenieść je na podszybie.Od czego pasują i jak się do tego zabrać?jeżeli ktoś ma na to "patencik" proszę o opis lub fotki
Z góry dziękuję[/b]
Wycieraczki na podszybiu.
Moderator: Student
Re: Wycieraczki na podszybiu.
a nie mozesz zalozyc wlacznika na desce? tylko musisz cale wycieraczki od razu przenosic??sator6 pisze:Witajcie Właśnie wracając do domu o mały włos nie zrobiłem babie z (cenzura) garażu.A wszystko przez wycieraczki.Wnerwia mnie ciągłe szukanie tego pipnika nad głową.Chcę przenieść je na podszybie.Od czego pasują i jak się do tego zabrać?jeżeli ktoś ma na to "patencik" proszę o opis lub fotki
Z góry dziękuję[/b]

Re: Wycieraczki na podszybiu.
sator6 pisze:Witajcie Właśnie wracając do domu o mały włos nie zrobiłem babie z (cenzura) garażu.A wszystko przez wycieraczki.Wnerwia mnie ciągłe szukanie tego pipnika nad głową.Chcę przenieść je na podszybie.Od czego pasują i jak się do tego zabrać?jeżeli ktoś ma na to "patencik" proszę o opis lub fotki
Z góry dziękuję[/b]
Mam fotki montażu "dolnych wycieraczek" ale musisz pamiętać, że chcąc założyć dolne wycieraczki musisz jednocześnie zmienić szybę z dwudzielnej na pełną szybę jednoczęściową. Zestaw do montażu sprowadzają ludzie ze wschodu, jest to fabryczny zestaw do UAZ-a nowego typu.
Władek - Kraków