Ropa
Moderator: Student
- Bogdan 4x4
-
Re: Ropa
Byndzyne kupie. Rzeszow. Po wiele złoty za lytre ?
Wsio można szto nie można, tolko z wolna i astarożna
A wszystkie trzyliterowe służby już jadą... przecież tu jest ponad 40k użytkowników, ktoś od NICH na bank też ma UZĘ i czyta ten temat
Inna sprawa, że 4.1 za litr to taka świetna okazja, że większość firm Ci za tyle sprzeda - Ty lejesz z dystrybutora na byle stacji, oni biorą kwit na VAT i dochodowy. Bez bawienia się w granice

Inna sprawa, że 4.1 za litr to taka świetna okazja, że większość firm Ci za tyle sprzeda - Ty lejesz z dystrybutora na byle stacji, oni biorą kwit na VAT i dochodowy. Bez bawienia się w granice

zmota123 pisze:sprzedam ruską ropę braniewo
4.0 i jeszcze trzeba z bańką i lejkiem jeździć. Opał kosztuje 4.4 bo się który pytał.

Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"
"nullo retentus impedimento"
Dlatego przechodzimy na szyfr:Takayuki pisze:A wszystkie trzyliterowe służby już jadą... przecież tu jest ponad 40k użytkowników, ktoś od NICH na bank też ma UZĘ i czyta ten temat![]()
@#$% ^%&*() *)^&% ^:*: <>?&) $% /' /"[%'
Pzdr
Pytałem się bo myslałem ze przepłacam za paliwo które przywoże sobie z Belgii.Tam kupuję napędówkę po 1.02euro/l tzw.petrol do ciągników lub można brać oranżadę po 0,83 euro/l.Balu-Balu pisze:zmota123 pisze:sprzedam ruską ropę braniewo
4.0 i jeszcze trzeba z bańką i lejkiem jeździć. Opał kosztuje 4.4 bo się który pytał.
UAZ "78r z dłubniętym silnikiem bez gaźnika
Land Cruiser LJ 70 2,4TD
Land Cruiser KZJ 90 3,0TD
Land Cruiser LJ 70 2,4TD
Land Cruiser KZJ 90 3,0TD