uaz z silnikiem bmw
Moderator: Student
-
- jestem tu nowy...
uaz z silnikiem bmw
Witam co powiecie na uaza z silnikiem bmw m50b20 na vanosie w uazie?
Re: uaz z silnikiem bmw
Też witamy ekselencję

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
czyli uaz z silnikiem bmw jest postawiony na vanosie , który jest w uazie? a na poważnie to gabarytowo, momentowo i mocowo to najbardziej podchodzący do uaza jest 1,8 is czy ti . Tzn moim zdaniem. bo i miska pasuje i wydech po prawej...marcin uaz pisze:Witam co powiecie na uaza z silnikiem bmw m50b20 na vanosie w uazie?
że chłodnica się nie zmieścimarcin uaz pisze:Witam co powiecie na uaza z silnikiem bmw m50b20 na vanosie w uazie?
- nie_mientki
bobbik pisze:czyli uaz z silnikiem bmw jest postawiony na vanosie , który jest w uazie? a na poważnie to gabarytowo, momentowo i mocowo to najbardziej podchodzący do uaza jest 1,8 is czy ti . Tzn moim zdaniem. bo i miska pasuje i wydech po prawej...marcin uaz pisze:Witam co powiecie na uaza z silnikiem bmw m50b20 na vanosie w uazie?
Znasz jakieś szczegóły przeszczepu? Bo właśnie jakoś przyjaźnie patrzyłem na ten motor jeśli by mi przyszło wymieniać.
szczegółów nie znam, ale obejrzałem setki silników na fotkach i na żywo pod względem montażu w Uazie.
- nie_mientki
No właśnie na papierku wszystko wygląda ładnie. Nie za ciężki, nie za duży, moc/moment w sam raz do nieprzesadzonych opon i oryginalnych mostów, wytrzymały rozrząd, znosi LPG. Sielanka normalnie. Tyle, że trzeba się nauczyć kręcić silnik wysoko 

jeśli chodzi o elektrykę to pompę paliwa, wiązkę silnika z kompem , EWS+antenę i czip z kluczyka i chodzi.