Cześć, w moim uzaie poprzednik zamontował przycisk klaksonu nad zegarami, postanowiłem przywrócić stan pierwotny, kupiłem na allegro przycisk i jakieś inne rupiecia. Pytanie jak to teraz pomotać? Czy może ma ktoś schemat? może jakieś zdjęcia? Może ktoś w Krakowie może pokazać na swoim uazie jak toto jest zrobione.
Wszelka pomoc mile widziana.
pozdrawiam
violr
klakson
Moderator: Student
Re: klakson
+ na klakson masa na przycisku, tyle wystarczy?
- dmuchawiec
-
klaksonów są dwa typy, z przewodem plusowym wewnętrznym i zewnętrznym, chyba jeśli chodzi o rupiecie wewnętrzne to niezamienne sąviolr pisze:Cześć, w moim uzaie poprzednik zamontował przycisk klaksonu nad zegarami, postanowiłem przywrócić stan pierwotny, kupiłem na allegro przycisk i jakieś inne rupiecia. Pytanie jak to teraz pomotać? Czy może ma ktoś schemat? może jakieś zdjęcia? Może ktoś w Krakowie może pokazać na swoim uazie jak toto jest zrobione.
Wszelka pomoc mile widziana.
pozdrawiam
violr
-> PW
Hilux Surf KZN130 '93
Uaz 315126 '87
Uaz 315126 '87
-
-
Wysiadł mi przycisk na kierownicy,ale nie mogłem zdjąc koła a nie chciałem połamać.
Założyłem na desce obok i chodzi jak trzeba.
Edgar z Gór.
- morte36
-
- Kontaktowanie:
hehehehe dobre gratuluje uporu i pomysłowościEdgarowski pisze:Wysiadł mi przycisk na kierownicy,ale nie mogłem zdjąc koła a nie chciałem połamać.

UAZ 31512-1990
GAZ 51-1951 remont
GAZ 69M-1970
tel. 501106073
GAZ 51-1951 remont
GAZ 69M-1970
tel. 501106073
- TASMAN UAZ
-
dobremorte36 pisze: hehehehe dobre gratuluje uporu i pomysłowościa jak ci np. pęknie linka od prędkościomierza i nie będziesz mógł jej odkręcić to co założysz licznik rowerowy

UAZ 31512 na początku motania
FROTKA 2,2 DTI LONG
FROTKA 2,2 DTI LONG