Od 1 stycznia 2005 roku nie bedzie juz Uniwersalnej !!!!!
Moderator: Student
Od 1 stycznia 2005 roku nie bedzie juz Uniwersalnej !!!!!
Od 1 stycznia zaprzestaje sie produkcji U95 w Polsze ! z powodu nieop³acalno¶ci produkcji ! Ma³e zapotrzebowanie i wzrastaj±ce koszty... . Bedzie trza jakie¶ ¶wiñstwa dolewaæ. Chyba ocipieli. Na Litwie juz dawno nie ma etylinki ani uniwersalnej, teraz na nas przyszla kolej... ;(
uniwersalna
Ta uniwersalna to byla niezle zmotana benzyna, moj ogor kiedys nie mogl sie na niej uciagnac. Zgadza sie powiedzenie ze to co jest do wszystkiego to jest do niczego.
UniformBravo40
Volvo 855 tdi
Volvo 855 tdi
-
-
-
- Kontaktowanie:
-
- Kontaktowanie:
-
-
ty w byles wogle kiedys na stacji staoil? jest uniwersalna a z dodatkiem to tak ze poprostu chca na nas wiecej zarobic bo roznica bezolowiówka a uniwersalna to ok 5 gr na litr a dodatek ok 10 zl an 50 litrów a pozatym dublujecie tematjeździłem kilka lat temu do niemcowni golfem i dolewałem to ustrojstwo, żadnych problemów ...
a w Polsce juz na wielu stacjach nie ma U /statoil/ i mają dolewki

Re: benzyna
Ale dolewales te wspomagaczeub40 pisze:Ja juz 35000km zrobilem tylko na bezolowiowej eurosuper95 i nic nie potrzeba utwardzac. Silniczek chodzi super.