Silnik Andoria-miska olejowa
Moderator: Student
-
- jestem tu nowy...
Silnik Andoria-miska olejowa
Witam jakiś czas temu założyłem silnik Andorii. I w tym momencie zaczeły sie problemy. Już trzeci raz spawałem miske ponieważ zawadza o most. Silnik podnosiłem już drugi raz i cały czas jest problem. Może macie jakiś sposób na ten problem???
Re: Silnik Andoria-miska olejowa
Nie wiem jak to u ciebie konkretnie wygląda,ale może podetnij tą miskę?Jak masz dojscie do spawacza alu to bym to rozwazył.
KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
-
- jestem tu nowy...
Podciąłem ostatnim razem tyćko, bo bałem się że coś tam może mi zawadzać. Pomogło troszke bo tym razem tylko pękła a nie wykruszyła dziure.
Masz miskę z żukiety?
Dołożyć po ladze na resor i podnieść motor na poduszkach.
Dołożyć po ladze na resor i podnieść motor na poduszkach.
Śniadanie na kacu jest jak przeszczep. Przyjmie się, albo nie.
-
- jestem tu nowy...
Jak dołoże jeszcze po jednym liściu resora to mi plomby powypadają ale faktycznie jest to jakiś pomysł. Poduszki większe nie wejdą bo silnik zawadza o burte 

miska ma być z żuka a nie z lublina wot i cała kombinacja

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Ja mam dołożone i nie widzę różnicy w amortyzacji. Silnik Andorii jest znacznie cięższy od oryginału.bmwr1200gs pisze:Jak dołoże jeszcze po jednym liściu resora to mi plomby powypadają
Napisz jaką masz miskę!! bo jak z Lublina to zawsze będą kłopoty.
Śniadanie na kacu jest jak przeszczep. Przyjmie się, albo nie.
dokładnie, tylko jeszcze potrzebna pompa olejowa ze smokiem.klucz13 pisze:miska ma być z żuka a nie z lublina wot i cała kombinacja
469b 2.5D om602 by mercedes