Inna sprawa, że tych okolicznosciach przyrody rozważyłbym realizację wyprawy...
może sie to skończyć jakąs tragedią....
buty se człowiek uświni albo polar

Moderator: Albert_N
Jeżeli pogoda będzie kiepska, będzie padał deszcz to rezygnujemy z wyjazdu i przekładamy go na inny termin.swireq pisze:@Betina,
Pogoda na weekend jest jakby to powiedzieć nie optymistyczna jak się ma sprawa wyjazdu?
Kiedy zostanie podjęta ostateczna decyzja?
JA tyz mam nadzieje ze pogoda dopisze i wyjazd sie uda.yaro 65 pisze:od jutra lampa na niebie ,
surwiwala nie będzie , jedziemy
W takim razie w przypadku przełożenia imprezy, może zobaczymy się za tydzień ?Alberciczek pisze:Betinko dziś się wyjaśniła sprawa - mnie niestety nie będzie - sprawy rodzinne. Bardzo żałuję, że mnie opuści taka fajna wyprawa ( a tak się cieszyłem) i że was nie poznam, ale mam nadzieję, że niedługo będzie znowu jakaś okazja. Bawcie się dobrze i nich pogoda wam dopisze.
Jestem podobnego zdania, wielka szkoda ale może za tydzień uda nam się pojechać w podobnym składzie.10zulu pisze:Jeśli chcecie jechać z dzieciakami to odpuście, jest mokro konkretnie nawet u mnie w Beskidzie Małym.
Pociechy się nie wybiegają, ognisko czy grill w takich warunkach to też marna przyjemność.
Ja z checia moge z wami pojechac. Planuje wlasnie jakis wypadzik i planowalem zrobic roadbook z aś a tu koledzy chetni. To co moge sie z wami zabrac??chadie pisze:No to już dwa autka są, ktoś jeszcze reflektuje??
Ok. To jutro jestem w Rajczy o 12chadie pisze:@rydel zapraszamyMnie niedziela odpada a potem mam 2 tygodnie sobót pod rząd bo się zamieniłem coby jutro jechać
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość