Kolejna edycja już we wrześniu, a zatem jest czas na zarezerwowanie czasu i chęci.
8 września 2012, Kuklówka i okolice.
Cały dzień zabawy, pojazdówki, pokazów, etc - wszystko dla dzieciaków z domów dziecka.
Na miejscu za symboliczne grosze będzie można coś zjeść (5 zeta). Wjazd (zrzuta na paczki dla dzieciaków) 30pln.
http://landklinika.pl/index.php?option= ... Itemid=123
Rajd dzieciaki na paki... Kuklówka sobota, 08 września 2012
Moderator: Albert_N
-
- jestem tu nowy...
Re: Rajd dzieciaki na paki... Kuklówka sobota, 08 września
(nieco szersze info)
Zapraszamy do udziału w kolejnym rajdzie charytatywnym Dzieciaki na paki !
Dnia 8 września spotykamy się w miejscowości Kuklówka Zarzeczna. Po przyjeździe dzieci z trzech domów dziecka zabieramy je do swoich aut. Poruszamy się dowolnie po dużym terenie off-roadowym. Każdy dostanie mapkę terenu. Choć to i tak niewiele postarajmy się tego dnia dostarczyć dzieciakom jak najwięcej uśmiechu i emocji, ale pamiętajmy – bezpieczeństwo przede wszystkim!
W ciągu dnia dostępna będzie kuchnia polowa i grill. Porcje dla osób dorosłych płatne symbolicznie, dla wszystkich dzieci za free. Dostępne będą też inne atrakcje dla dzieci.
Koszt uczestnictwa w rajdzie to 30pln od auta. Cala kwota będzie przekazana na paczki dla dzieci.
Prosimy o wypełnienie formularza rejestracyjnego i dokonanie płatności.
W cenę wliczona naklejka pamiątkowa.
Dla osób chętnych będzie istniała możliwość zakupienia koszulki (opcja w formularzu).
Zapraszamy serdecznie!
Link do większej ilosci informacji oraz mozliwosc rejstracji :
http://www.hubiland.pl/dzieciaki-na-paki/
Zdjecia z poprzednich edycji:
https://picasaweb.google.com/1180229829 ... 72B_MGL8QE
ZAPRASZAMY!
Dnia 8 września spotykamy się w miejscowości Kuklówka Zarzeczna. Po przyjeździe dzieci z trzech domów dziecka zabieramy je do swoich aut. Poruszamy się dowolnie po dużym terenie off-roadowym. Każdy dostanie mapkę terenu. Choć to i tak niewiele postarajmy się tego dnia dostarczyć dzieciakom jak najwięcej uśmiechu i emocji, ale pamiętajmy – bezpieczeństwo przede wszystkim!
W ciągu dnia dostępna będzie kuchnia polowa i grill. Porcje dla osób dorosłych płatne symbolicznie, dla wszystkich dzieci za free. Dostępne będą też inne atrakcje dla dzieci.
Koszt uczestnictwa w rajdzie to 30pln od auta. Cala kwota będzie przekazana na paczki dla dzieci.
Prosimy o wypełnienie formularza rejestracyjnego i dokonanie płatności.
W cenę wliczona naklejka pamiątkowa.
Dla osób chętnych będzie istniała możliwość zakupienia koszulki (opcja w formularzu).
Zapraszamy serdecznie!
Link do większej ilosci informacji oraz mozliwosc rejstracji :
http://www.hubiland.pl/dzieciaki-na-paki/
Zdjecia z poprzednich edycji:
https://picasaweb.google.com/1180229829 ... 72B_MGL8QE
ZAPRASZAMY!
Spotykamy się o godzinie 9.00 www.maps.google.pl 52.033868,20.561897 ,sprawy organizacyjne (nalepsy ,koszulki)itp.
Przyjazd dzieci ok. 9:30 .
Przesiadka do naszych aut.
Ruszamy w teren …
14.00-15.00 obiad dla dzieci .
16.00-17.00 konkursy i zabawy .
19.00 lampiony chińskie .
19.30zakonczenie,rozdanie paczek, odjazd dzieci do placówek.
20.00 dla chętnych ognisko .
Przyjazd dzieci ok. 9:30 .
Przesiadka do naszych aut.
Ruszamy w teren …
14.00-15.00 obiad dla dzieci .
16.00-17.00 konkursy i zabawy .
19.00 lampiony chińskie .
19.30zakonczenie,rozdanie paczek, odjazd dzieci do placówek.
20.00 dla chętnych ognisko .
- matison
- Kontaktowanie:
cześć,hubiland.pl pisze:(nieco szersze info)
można zabrać własne dzieci ? zapłacę za ich udział etc
oprócz moich w parchu zmieści sie jeszcze kilkoro "obcych"

pozdrawiam
Mateusz
Wszystkim bardzo DZIĘKUJE (wszystkim pomagierom z Cobrą na czele!) za wspaniałą imprezę bez WAS nic by się nie udało zrobić...
Było super, dzieciaki zadowolone opiekunowie też ,podziękowań z ich strony cała masa...
Najlepszy moment imprezy dla mnie to wejście z dzieciakami na łąkę.....
Mocno zaciskałem zęby ....ehhh wrażenie nie do opisania ...miny dzieci bezcenne (jak pytali mnie ile aut i tak dalej to mówiłem ,że jakoś mało tylko 20 itd wkręciłem ich nieźle)
Osoby chętne na koszulki proszę o wiadomość do Cobry będą dorobione.
Było super, dzieciaki zadowolone opiekunowie też ,podziękowań z ich strony cała masa...
Najlepszy moment imprezy dla mnie to wejście z dzieciakami na łąkę.....
Mocno zaciskałem zęby ....ehhh wrażenie nie do opisania ...miny dzieci bezcenne (jak pytali mnie ile aut i tak dalej to mówiłem ,że jakoś mało tylko 20 itd wkręciłem ich nieźle)
Osoby chętne na koszulki proszę o wiadomość do Cobry będą dorobione.