Łódź weekendowo
Moderator: Albert_N
- alibia1112
Re: Łódź weekendowo
Piątkowisko, Kowalew, łask
CARPE DIEM
PAHero III LONG nie seria
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
co do imprezy im. WAM , teren jeżeli go dostaniemy , a staramy się , to bedzie potrzebny gps , trapy , wyciągarka żależy od pogody itd, staramy się załatwić jakieś jeszcze atrakcje , trwają rozmowy z wojskowymi . mile będą wasze sugestie co jeszcze , postaramy się aby było więcej kiełbasy w kiełbasie :mrgreen:
odp. Zgodę na teren mamy , termin 19 października , na 100% potrzebny będzie gps z możliwością prowadz do puktu ,podamy tylko współrzędne więcej niebawem
odp. Zgodę na teren mamy , termin 19 października , na 100% potrzebny będzie gps z możliwością prowadz do puktu ,podamy tylko współrzędne więcej niebawem
lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74
Jeśli trasa nie będzie zakwalifikowana jako ciężka spróbuję stawić się swoją Nivą 
Jakieś szczegóły?

Jakieś szczegóły?
Serdecznie zapraszamy na IX Zlot Wehikuł Łask, który odbędzie się w najbliższy weekend, czyli 12-13 października.
Zlot odbędzie się w formie towarzyskiej z elementami współzawodnictwa, ale przede wszystkim
z uśmiechem na twarzy i bezwzględną integracją
.
Startujące w Zlocie załogi zostaną podzielone na trzy klasy: Extream, Sport, Quad. Zawodnicy rywalizować
będą w wyścigach rozegranych na specjalnie przygotowanym torze o długości ok. 4km, w wyznaczonym dla
każdej z klas czasie. Dodatkowo dla klasy EXTREME przygotowany zostanie nocny odcinek, w którym załogi
rywalizować będą w zdobywaniu pieczątek.
Wpisowe symboliczne.
Szczegóły na http://www.wehikul4x4lask.pl/
Zapraszamy!
Zlot odbędzie się w formie towarzyskiej z elementami współzawodnictwa, ale przede wszystkim
z uśmiechem na twarzy i bezwzględną integracją

Startujące w Zlocie załogi zostaną podzielone na trzy klasy: Extream, Sport, Quad. Zawodnicy rywalizować
będą w wyścigach rozegranych na specjalnie przygotowanym torze o długości ok. 4km, w wyznaczonym dla
każdej z klas czasie. Dodatkowo dla klasy EXTREME przygotowany zostanie nocny odcinek, w którym załogi
rywalizować będą w zdobywaniu pieczątek.
Wpisowe symboliczne.
Szczegóły na http://www.wehikul4x4lask.pl/
Zapraszamy!
Ktoś coś z Łódzkiego? 

-
mnóstwo ludzi jest z łódzkiego
VITARA 2.0 V6-24v. sprzedana
mitsubishi L200 2.5 TDI sprzedane
obecnie nissan navara 2.5 tdi
mitsubishi L200 2.5 TDI sprzedane
obecnie nissan navara 2.5 tdi
- alibia1112
A łódzkie to duże województwo, dużo ludzi i strucli 

CARPE DIEM
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
Tego nie da się zaprzeczyćalibia1112 pisze:A łódzkie to duże województwo, dużo ludzi i strucli

Dużo ludzi, tylko jak z nimi się umawiać? Napisałem PW do Moda działu Łódzkie już dłuższy czas temu, ale niestety pozostało bez odpowiedzi..

- alibia1112
górni$ pisze:Tego nie da się zaprzeczyćalibia1112 pisze:A łódzkie to duże województwo, dużo ludzi i strucli
Dużo ludzi, tylko jak z nimi się umawiać? Napisałem PW do Moda działu Łódzkie już dłuższy czas temu, ale niestety pozostało bez odpowiedzi..
Według mnie najlepiej zapisać się na jaką amatorską imprezkę w okolicach łodzi np.
blotowciąga.pl (najbliższa coś koło początku kwietnia)

wehikuł4x4.pl (klub z łasku też zawsze coś organizuje)
A jeżeli okolice bełchatowa nie są za daleko dla Ciebie to napisz do chłopaków na fejsie ,,WYR bełchatowska grupa 4x4", śmigają prawie co tydzień, a jak się nie mylę coś nawet szykują na ten weekend
CARPE DIEM
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
Witam nic nie dostałemgórni$ pisze:Tego nie da się zaprzeczyćalibia1112 pisze:A łódzkie to duże województwo, dużo ludzi i strucli
lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74
Dzięki za porady. Na Rekreacji miałem być styczniowej ale terminowo nie spasowaliśmy się...alibia1112 pisze:górni$ pisze:Tego nie da się zaprzeczyćalibia1112 pisze:A łódzkie to duże województwo, dużo ludzi i strucli
Według mnie najlepiej zapisać się na jaką amatorską imprezkę w okolicach łodzi np.
blotowciąga.pl (najbliższa coś koło początku kwietnia)![]()
wehikuł4x4.pl (klub z łasku też zawsze coś organizuje)
A jeżeli okolice bełchatowa nie są za daleko dla Ciebie to napisz do chłopaków na fejsie ,,WYR bełchatowska grupa 4x4", śmigają prawie co tydzień, a jak się nie mylę coś nawet szykują na ten weekend
W WYRze jestem już od jakiegoś czasu, ale wycieczka do Bełchatowa samemu jakoś jeszcze nie udała mi się. A i piwna integracja ciężka do zrealizowania...

Na Torfiankach w Łasku bywam od czasu do czasu, to i może do Wehikułu dołączę?
Marci,

Udało się znaleźć w czeluściach PW'owego archiwum.
Nie ważne.
Wybiera się ktoś na niedzielną Parszywę do Łasku?
Witam serdecznie dnia 7 września niedziela robimy imprezę , obowiązkowe gps , impreza ma mieć charakter integracji z elementami rywalizacji , impreza ma być samofinansująca , koszt wpisowego max 100zł ale to może się zmienić w zależności od ilości uczestników , na chwile obecną na razie tyle . Zapraszamy
lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74
- alibia1112
Super,czekam na więcej info.
Przekaże kumplom z klubu

Przekaże kumplom z klubu
CARPE DIEM
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
Jak będzie już coś więcej wiadomo to proszę o info dot imprezy. Jestem zainteresowany udziałem i myślę, że jakąś załogę jeszcze przyciągnę 

Vitka '95 1,6v8 2"+2"+31" - DO SPRZEDANIA
Cześć WszystkimMarci pisze:Witam serdecznie dnia 7 września niedziela robimy imprezę , obowiązkowe gps , impreza ma mieć charakter integracji z elementami rywalizacji , impreza ma być samofinansująca , koszt wpisowego max 100zł ale to może się zmienić w zależności od ilości uczestników , na chwile obecną na razie tyle . Zapraszamy

Pozdrawiam, Kendet
Suzuki Jimny 1.3
- alibia1112
Witam
Na takiej imprezie u Marcina też pojeździsz i wiele zobaczysz.
Fajne imprezy w łodzkim organizują chłopaki z błotowciąga.pl albo wehikuł 4x4 z łasku. Ja je polecam
Na takiej imprezie u Marcina też pojeździsz i wiele zobaczysz.
Fajne imprezy w łodzkim organizują chłopaki z błotowciąga.pl albo wehikuł 4x4 z łasku. Ja je polecam
CARPE DIEM
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
Tak jak Kolega "alibia1112" pisze, na takich rajdach są kategorie turystyczne i spokojnie można tam wystartować. Nie trzeba podchodzić do wszystkich zadań. Na rajdach często startują auta bez specjalnego przygotowania (zdarzają się też zwykłe suv-y). 

Vitka '95 1,6v8 2"+2"+31" - DO SPRZEDANIA
Ok, dzięki Panowie
Myślę, że się pojawię i spróbuję zaistnieć w offroad'owym gronie 

Suzuki Jimny 1.3
Witam teraz więcej szczegółów, niedziela 7 września ,start 9-11 oriętacyjnie , koszt wpisowego 60zł od auta , nie będzie żarcia każda ekipa we własnym zakresie , bo było marudzone że nie dobre , mało itd. będą puchary za "OES" który będzie punktowany i będziecie jechać dwa razy , tradycyjnie gps pozycja podana będzie : stopnie , minuty, sekundy . teraz trochę przęgieliśmy bo bez trapów i wyciągarek klasa 4x4 nie da rady czyli auta wypasione , czy będzie błoto zależy od matki natury, lokalizacja Łódź , proszę się o zgłaszanie na maila " quhap@wp.pl " lub sms na tel numer w podpisie.http://lodz4x4.weebly.com/informacje.html
lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74
Impreza odbyła się, uczestniczyłem, doświadczenie jakieś zdobyłem
Niektórym się ponoć nie podobało, że bez błota itp, pogoda była słoneczna, temperatura wysoka i dużo kurzu, ale dla mnie jak na pierwszy raz było świetnie
I pytanie do "tematowiczów", czy coś się jakoś niedługo będzie działo w Łódzkim?
Byłem na wehikul4x4lask.pl, w zakładce terminy imprez jest "18-19.10.2014 – Jesienne Hasanie - amatorska impreza dla samochodów i quadów ." Wysłałem parę pytań na maila wehikułu24 odnośnie Jesiennego Hasania i czekam na odpowiedź.

I pytanie do "tematowiczów", czy coś się jakoś niedługo będzie działo w Łódzkim?
Byłem na blotowciaga.pl, w zakładce imprezy widnieje tylko "XII Rekreacja – info wkrótce"alibia1112 pisze:Fajne imprezy w łodzkim organizują chłopaki z błotowciąga.pl albo wehikuł 4x4 z łasku. Ja je polecam
Byłem na wehikul4x4lask.pl, w zakładce terminy imprez jest "18-19.10.2014 – Jesienne Hasanie - amatorska impreza dla samochodów i quadów ." Wysłałem parę pytań na maila wehikułu24 odnośnie Jesiennego Hasania i czekam na odpowiedź.
Suzuki Jimny 1.3
- alibia1112
Cześć, tutaj ekipa z srebrnego długiego Pajero co pokonywaliśmy razem rów
Jeśli masz fejsa napisz do ekipy wyr 4x4 bełchatów. Wiem, że co tydzień gdzieś śmigają
Kilka fot.

image hosting more than 5mb

adult photo sharing

images hosting

Jeśli masz fejsa napisz do ekipy wyr 4x4 bełchatów. Wiem, że co tydzień gdzieś śmigają
Kilka fot.

image hosting more than 5mb

adult photo sharing

images hosting
CARPE DIEM
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
Ten rów przez który nie przejechałem?
Na fejsie w "Bełchatowskiej Grupie Offroadowej WYR 4x4" wysłałem prośbę o zaproszenie do grupy jakoś niedługo po ostatnim rajdzie, bo teraz wszedłem i widzę "Oczekujące". Pisałem też do Marci, moderatora regionu 4x4 Łódź z prośbą o dostęp, również bez odzewu.

Na fejsie w "Bełchatowskiej Grupie Offroadowej WYR 4x4" wysłałem prośbę o zaproszenie do grupy jakoś niedługo po ostatnim rajdzie, bo teraz wszedłem i widzę "Oczekujące". Pisałem też do Marci, moderatora regionu 4x4 Łódź z prośbą o dostęp, również bez odzewu.
Suzuki Jimny 1.3
nie przejmuj sie ja czekam na odzew od okolo rokuKendet pisze:. Pisałem też do Marci, moderatora regionu 4x4 Łódź z prośbą o dostęp, również bez odzewu.

moze jest dluga kolejka oczekujacych