Offroadowy Elbląg modrzewina dla WOŚP

imprezy i spotkania towarzyskie, wyjazdy weekendowe w teren...

Moderator: Albert_N

uazchmiela
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Offroadowy Elbląg modrzewina dla WOŚP

Post autor: uazchmiela » czw gru 03, 2015 1:28 pm

Siema. Nie jestem organizatorem ale przekazuję info z Facebookowego profilu offroadowy Elbląg

Zapraszamy wszystkich posiadaczy oraz miłośników pojazdów terenowych na Offroadową imprezę integracyjną organizowaną w ramach Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy.
Na każdego posiadacza jakiegokolwiek pojazdu z napędem 4x4 czeka kilka godzin wyśmienitej zabawy.
Zapraszamy również tych, którzy nie posiadają swojego sprzętu ale widok ubłoconej terenówki wywołuje u nich uśmiech na twarzy. Wy też nie będziecie się Nudzić !!!!!!
Trasy podzielone są na 2 kategorie
- Wyczynowa (dla osób posiadających samochód terenowy bądź quad, przystosowany do pokonywania trudniejszego terenu) oraz
- SUV (dla osób posiadających seryjny samochód klasy SUV)
Całość jest zorganizowana tak, żeby nie tylko podnieść poziom adrenaliny u uczestników ale także stanowić wyśmienite widowisko dla osób oglądających.
Impreza ma charakter piknikowy. Spotykamy się przede wszystkim po to, żeby zebrać jak najwyższą kwotę na szczytny cel, jakim jest Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy ale przy okazji świetnie się bawić w duchu offroadowej rywalizacji.
Koszt uczestnictwa (startu) w naszej imprezie to tylko 50zł, które w całości jest przekazane dla WOŚP.
Do ZOBACZENIA i SIEMA !!!!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne imprezy”