Moderator: Albert_N
Nie prowokuj mnietrudus pisze:Lechu dlaczego się tak denerwujesz ,widziałem Babcię dwa miesiące temu i chciał bym mieć blacharkę w swoim Parchu w takim stanie jak OnaOrdynator musiał dużo czasu i zdrowia
poświęcić na reanimację tej kultowej jednostki a wielkie dzieła muszą trwać
![]()
Pozdrawiam
a co ? też wykryli u Ciebie nadciśnienieLenio pisze: ↑pn cze 19, 2017 5:27 pmNie prowokuj mnietrudus pisze:Lechu dlaczego się tak denerwujesz ,widziałem Babcię dwa miesiące temu i chciał bym mieć blacharkę w swoim Parchu w takim stanie jak OnaOrdynator musiał dużo czasu i zdrowia
poświęcić na reanimację tej kultowej jednostki a wielkie dzieła muszą trwać
![]()
Pozdrawiam![]()
JeepFan pisze:
Jakby to śmiesznie nie zabrzmiało będę robił za adwokata Lenia.Ciekawi mnie bardzo skąd się wzięło skojarzenie mojej skromnej osoby z "Harnasiem" ?
Jakeśmy w sobotę byli z Gałlikiem na Koziarzu, w paśmie Radziejowej, tośmy - zgodnie z daną ci obietnicą - darli ryła w kierunku Komańczy.Lenio pisze: Pozdrowienia z Bieszczad
Ostatnio dzięki staraniom między innymi posła Marca dopuszczono w Polsce do obrotu nowy rodzaj leków.hetman pisze: ↑wt lip 04, 2017 3:32 pmHarnaś, to un ci jes pierunowo groźny, a jednako umi być łagodny,
Serce mo nieprzejednane, a jednako miyntkie jako wosk,
Brzydkom mo gymbe, a się w nim frajarki kochajum,
Capi habrykom do imentu, a wszytka się kcom do jego cuchy tulić,
Cosi kajsi godali, co siłe mo w ryncach łokrutnom,
a jednako paluchym umi delikatnie pomyziać,
Cosi kiesi godali, co by móg we raubszycy chodzić z panoma,
a un kumotruje i śmigo po groniach z takiemi co ino zoncayć umiom co,
A haństela widać co ciupażkem krzepko czimie w rynce.
Ej, wiera ze tys! Cołki Dziadek.
Dziwne pytaniehetman pisze: ↑śr lip 05, 2017 6:35 pmJakeśmy w sobotę byli z Gałlikiem na Koziarzu, w paśmie Radziejowej, tośmy - zgodnie z daną ci obietnicą - darli ryła w kierunku Komańczy.Lenio pisze: Pozdrowienia z Bieszczad
Tak koło czternastej. Takie tam "Idę w góry, mama ciao" i różne partyzanckie. Słyszałeś mam nadzieję?![]()
Dziękuję, film oczywiście dotarł. Z przyjemnością obejrzałem i śpieszę pochwalić reżyserów, scenografów, montażystów. Jedynie niektórzy aktorzy jakoś tak "mechanicznie"hetman pisze: ↑czw cze 29, 2017 1:54 pm„Sprawcę” montażu i nagrania filmiku z naszej wyprawy, a to Enriko Wadowskiego z Fundacji „Zwiastun”, poprosiłem o przesłanie listem poleconym priorytetowym płyty DVD dla: Dziadka, Korkiego, Lenia, Kocyka, Sernika i Fikołków. Gałlikowi i Tomkowi dostarczę osobiście. Wiem, że niektórym bryftriger przyniósł już przesyłkę, bo dzwonili do mnie z taktownym pytaniem co się należy. Żeby skrócić temat, to informuję, że koszt montażu, produkcji i wysyłki jednej płytki to cirkaebałt 25 zeta. Jeśli ktoś was ma chęć uiścić, to bardzo proszę, aby dowolną kwotę - nie mniejszą niż 25 zł – przesłać przelewem
beneficjent: Fundacja „Zwiastun” 42-583 Bobrowniki ul. Sienkiewicza 336
numer rachunku: 57 1020 2368 0000 2802 0417 5089 w banku PKO BP S.A.
tytułem: na cele statutowe Fundacji.
Gdyby ktoś, do kogo wysłano list, nie otrzymał go, to dajcie mi znać telefonicznie - będziemy reklamować na poczcie.
Nagrania wykorzystane w filmiku pochodzą z rejestratora w Geli Tomka oraz z aparatów Tomka Kubiaka, Oli, Gałlika.
Myślę, że będzie dobrze, jeśli umówimy się, iż będą one wykorzystywane tylko w celach „domowych” i nie trafią do sieci, ani nie będą publikowane w innej formie.
Za wybór scen, w tym „dłużyzny”, odpowiedzialność biorę ja i „komisja kolaudacyjna”czyli Ola i Sonia.
Za dobór muzyki i ogólnie kiepski poziom artystyczny odpowiadają: Гетьман i Хлiбний Дар.
Miłego oglądania i wspominania.
Lechu coś się tak uparł na ordynatoraLenio pisze: ↑pn lip 17, 2017 3:10 pmCiekawe, co nastąpi szybciej: odzyskanie Babci, czy zniknięcie stacji benzynowych![]()
http://www.forbes.pl/auta-elektryczne-o ... 9,1,1.html
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości