Zawsze była tyle ze chodziło o dział w jakim jest.arek.d pisze:Powróciła Grypa ?
GRYPA - impreza dla kochających Gelendę
Moderator: Albert_N
Ukręciłem przegub w dziwnym miejscu, w piaście. Rozwaliło łożyska, simmeringi, efektem przejechania jeszcze kilkuset metrów bez łożysk jest zniszczona piasta, zwrotnica, tarcza hamulcow, klocki. Przy okazji zmieniłem półoś. W poniedziałek przywiozłem, we wtorek zrobiłem, w sobotę znowu poszalałem
, ale delikatnie.

to auto twojego znajomego ? http://moto.allegro.pl/item153837801_te ... g_290.htmlarchiteo pisze:Oj, Drako.....
To najprawdziejszy na swiecie WOLFi to jedyny w Polsce, no właściwie są dwa
ten został kupiony jako nowiutki i oachnący, była to wojskowa karetka, w srodku na pace ma oryginalne lozko rozkladane (podwojne).
Ma niecale 10 lat. Obecny wlasciciel zrobil nim 150 tys po prawie calym swiecie.
Ma wolne mosty 5 cos tam, silnik wiadomo 290 znienawoidzone przez wszystkich z wiadomych powodow
A drugie ma moj przyjaciel w Krakowie, byl tzw generalką i przerabia go na pancernego kampera z podnoszonym dachem.
Wady :
troche nie bardzo jezdzi w tereni co widzieli wszyscy i kola na 17,5 calowych felgach, konia z rzedem kto znajdzie takiego AT
a fotki mam i pewnie bedzie wiecej
p.s.
oposciles cene:)
- Szafirek
-
- Kontaktowanie:
A propos tematu wiodącego.
"Druga GRYPA" odbędzie się w pierwszy weekend czerwca na Mazurach. Wiem, że to daleko z Krakowa, Zawiercia, Wrocławia i Nowego Sącza, ale za to bliżej z Gdańska, Bydgoszczy, Olsztyna i Koszalina.
Szczegóły będą na bieżąco podawane na www.gelenda.pl
"Druga GRYPA" odbędzie się w pierwszy weekend czerwca na Mazurach. Wiem, że to daleko z Krakowa, Zawiercia, Wrocławia i Nowego Sącza, ale za to bliżej z Gdańska, Bydgoszczy, Olsztyna i Koszalina.
- mercg280ge
- Kontaktowanie:
gratuluje stronki "G''Szafirek pisze:A propos tematu wiodącego.