a na następnej ekskursjii ( jeżeli się załapię ) obiecuje być grzeczny i nie marudzić
Moderator: Albert_N
niemozliweJeepFan pisze:wobec powyższego wycofuję żądania zwrotu wpisowego![]()
a na następnej ekskursjii ( jeżeli się załapię ) obiecuje być grzeczny i nie marudzić
a niby to dlaczego niemiłe?szwecja pisze:to ja - Anetka. Oczywiście - nie byłoby miłe i grzeczne zamieniać go w raba i kazać wszystko samodzielnie przygotować
Bogdan, bądź tak miły, nim o Gruzji zaczniesz myśleć, dostarczyć film z Krymukudełek pisze:Powiem tak: Gruzja![]()
![]()
![]()
![]()
Rodzi się ale w bólach czasowychLenio pisze:Bogdan, bądź tak miły, nim o Gruzji zaczniesz myśleć, dostarczyć film z Krymukudełek pisze:Powiem tak: Gruzja![]()
![]()
![]()
![]()
Jak fałdów przysiądziesz, to może na Boże Narodzenie (wiem, wiem, liberalno - lewackim "terrorystom intelektualnym" takie słowa przez gardło nie przechodzą
) będzie co Rodzinie pokazać
proszę bardzokudełek pisze:Rodzi się ale w bólach czasowychLenio pisze:
Bogdan, bądź tak miły, nim o Gruzji zaczniesz myśleć, dostarczyć film z KrymuJak fałdów przysiądziesz, to może na Boże Narodzenie (wiem, wiem, liberalno - lewackim "terrorystom intelektualnym" takie słowa przez gardło nie przechodzą
) będzie co Rodzinie pokazać
bo Twój film w jakimś dziwnym formacie a poza tym ciągle coś mnie odrywa jak nie wyjazd to poszukiwanie nowego przegubu do Patrola
Tomek może wstawić zdjęcie mielonki
dla ciekawych
Na Twoim miejscu bym się zastanowił czy jechać odwiedzić Babcię do klinikiLenio pisze:A w ogóle co tam słychać u Babci? Wybieram się do Was 28 stycznia po południu. Przyjmiecie mnie?
Czy do czegoś pijeszLenio pisze:Ale wóz Drzymały stał w miejscu, a nie jeździłA nawet jakby dodać do tego napęd na dyszlu, to w zakręty wchodziłby jeszcze gorzej niż "Pomarańczowy"
Nooookudełek pisze: Czy do czegoś pijesz
gdzie woz Drzymaly stal w miejscu??? przeciez jezdzil, nawet ma konie!!!Lenio pisze:Ale wóz Drzymały stał w miejscu, a nie jeździłA nawet jakby dodać do tego napęd na dyszlu, to w zakręty wchodziłby jeszcze gorzej niż "Pomarańczowy"
no to gdzie te zdjecia?? Bo to juz staje sie podejrzane... Czy Lesio powinien szukac sobie nowego auta, i dlaczego to bedzie Defender?Palinca pisze:E tam. Nie przesadzajcie - rozczłonkowanie to przecież podstawowy etap "naprawy" . Na pewno nie jest tak źle ( chociaż sama niestety nie widziałam Babci od dłuższego czasu)![]()
Dajcie Lechowi trochę czasu.tkocy20 pisze:28-y minął a Lecha wcięło!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości