Transmisję już zorganizowałeś ?
Jakiś przekaz satelitarny czy coś ?
Lub chociaż jakaś naziemny cyfrowy przekaz.

Moderator: Albert_N
Transmisję już zorganizowałeś ?
Słabo te 1900km widzę w 3 dni ...
Jeśli myślisz w jakiejś części o Grecji to polecam Peloponez
Turcja po zachodnim brzegu morza to sama nudna autostrada. 2 dni. Chyba że przez fajne góry ale wtedy robi się 5 dni bo jazda przez nie to średnia 40 km/h
wezmiemy Lenia rzutnik i go na jakims przescieradle bedziemy puszczać
a tak na powaznie to za 500-600 pln mozna kupic telewizor 12v (22-24 cale). Prawa do mistrzostw w Albanii ma telewizja publiczna. Cos tam sie da obejrzec.... Albo knajpy...
i jeszcze są opcje na projektor zasilany 12v, tak wiec z tym przescieradlem to nie żarty
Na Zakaukazie kiedyś bym się wybrał, ale nie uśmiech mi się jechać kilka dni asfaltem. Może kiedyś wybiorę się na dłużej w połączeniu z Turcją/Iranem, ale na ten rok wyczerpałem limit pobytów 4x4 poza Europątkocy20 pisze: ↑sob sty 20, 2018 11:54 pmSiema! A z tej Bułgarii nie chciałoby się Wam pociągnąć do Gruzji? Bo ja mam taki plan w tym czasie. Zapracowana część rodziny przyleci na miejsce Wizzairem albo Lotem na gotowe. Jak na średnio szybko to po 4 dni dojazdu no i z tydzień na miejscu. Połowę już objechaliśmy i jest fajnie, przyjaźnie i smacznie. Ale jak nie Gruzja to chętnie skorzystam z okazji wypicia z Wami piwa gdzie popadnie a Gruzja poczeka.
W marcu 11-18 jestem wynajętym autem w Maroco. Jak ktoś sobie życzy to zapraszam. Przelot Wizzairem 650 zł, TLC 150 2800 za tydzień. Spanie niestety raczej w hotelach.
No i ponownie zapraszam do nas do Bornego. Spokój, świeże powietrze no i po bunkrach można pojeździć.
Bogdan, jedziesz?kudełek pisze: ↑ndz sty 21, 2018 9:56 amJeśli myślisz w jakiejś części o Grecji to polecam Peloponez. Dużo ciekawych ścieżek po górach, może bez jakichś ekstremów terenowych, ale z poziomu morza podjazdy na 700 - 1000 npm takie, że nawet betonową ścieżką jechaliśmy z Wojtkiem na reduktorach i robili zakręty na dwa trzy razy.
Z noclegami na lub przy plażach jak na kraj UE też bez problemu ale my byliśmy koniec września i były totalne luzy. W lipcu może być duża konkurencja kamperowców. Natomiast wybrzeże Albani urbanizuje się w kosmicznym tempie![]()
Postaram się wrzucić parę fotek do galerii to zobaczycie
Niniejszym oświadczam, iż pełną i wyłączną odpowiedzialność za organizację transmisji piłkarskich ponosić będzie Szwecja (a jak namówi Andrzeja na zrobienie samochodu i wyjazd, to mogą podzielić się odpowiedzialnością). Te wszystkie pierdoły sprzętowo-techniczno-łącznościowe działają mi na nerwyszwecja pisze: ↑ndz sty 21, 2018 11:29 pmi jeszcze są opcje na projektor zasilany 12v, tak wiec z tym przescieradlem to nie żarty
Ej, ty mnie nie strasz pełnymi i wyłącznymi, bo na obrońcę wezmę sobie Giertycha, albo co gorsza dla Ciebie moją małżonkę.Lenio pisze: ↑pn sty 22, 2018 1:33 am
Niniejszym oświadczam, iż pełną i wyłączną odpowiedzialność za organizację transmisji piłkarskich ponosić będzie Szwecja (a jak namówi Andrzeja na zrobienie samochodu i wyjazd, to mogą podzielić się odpowiedzialnością). Te wszystkie pierdoły sprzętowo-techniczno-łącznościowe działają mi na nerwyJak mogę co najwyżej zabrać flagę
Zobaczymy jaki z PT Kolegi Tomaszka jest mądrala w działaniu
Oby tylko nie skończyło się tym, że z całego sprzętu zorganizuje ... prześcieradło
![]()
Lechu, w te Alpy to byśmy się z moją Zofią wybrali chętnie. A ponieważ dzieciarnia ma w tym czasie szkołę, to tym bardziej chętnie pojedziemy sami.Lenio pisze: ↑pn sty 22, 2018 1:22 am
Nie wiem jeszcze co w tym roku z długim weekendem majowym, ale coraz bardziej skłaniam się do koncepcji wyjazdu albo w Alpy ..., albo właśnie na Pomorze Zachodnie. Oba przypadki Babcią, co oczywiście wiązać się będzie z ostatecznym rozwiązaniem kwestii Ordynatora. Znaczy się, zastanawiam się, czy przypadkiem nawet szewc doprowadzony do ostateczności nie zacznie chodzić w butach![]()
Nie sądziłem, że to napiszę ale jestem skłonny uwierzyć w majowy wyjazd Babci.
Trzeba rozeznać temat dekodera na 12V. Może jakieś do kamperów są na 12V.
Ale to miejsce jest naznaczone. Raczej Patrole niech tam nie stacjonują.
taki Twój ulubiony pomarańczowy?trudus pisze: ↑pn sty 22, 2018 5:10 pm..."Nie wiem jeszcze co w tym roku z długim weekendem majowym, ale coraz bardziej skłaniam się do koncepcji wyjazdu albo w Alpy ..., albo właśnie na Pomorze Zachodnie. Oba przypadki Babcią, co oczywiście wiązać się będzie z ostatecznym rozwiązaniem kwestii Ordynatora. Znaczy się, zastanawiam się, czy przypadkiem nawet szewc doprowadzony do ostateczności nie zacznie chodzić w butach..."
Ale kolor ma ZajefajnyBędą się oglądać jeszcze za Tobą
sorry za Babcią
![]()
o to to jest dobre.JeepFan pisze: ↑pn sty 22, 2018 5:14 pmOgarniemy transmisję spoko.
Takie coś na przykład:
http://go-market.pl/Akcesoria_turystycz ... oducts.xml
zasilanie 12V, 1,5A
będziesz chciał posiedzieć. Ale nie martw się, wpuszczę na chwilę za leasing prysznica co wieczór
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości