No wiesz, dla niektórych przejechać 200 km. po czarnym to wyzwanieHighway pisze:To Ty nie jesteś z Kielc?

Moderator: Albert_N
Takie słowa nie godne są człowieka w samochodzie terenowym. Daleko?! Co to znaczy?! Daleko to jest do Waszyngtonu lub Tokio. Polska to nie USA czy Rosja. Tu NIGDZIE nie jest daleko. Lepiej napisać, że nie możesz bo właśnie w tym terminie masz dostać mieszkanie lub pokój w akademikuzoltan pisze:...Mam do Was za daleko...
http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc ... =2&scale=2 potem cztery i pół ekrana w górę i pół w prawo na podglądzie satelitarnym i jesteśKomar Suzi pisze:A przepraszam że tak zapytam gdzie jest miejscówka tej imprezy bo chyba jeszcze nie padło takie info?
Ja, o ile uda mi się przyjechać będę na zimówkach, z 5-latkiem w aucie. I do turystyka. Z małym jeżdżę już od roku, bez problemów także śmiało 4-latka zabieraj. Tylko kask rowerowy dla małego zabierz - warto.M&A pisze:(...)żebym mógł zabrać ze sobą zaprzyjaźnionego 4latka? (...)
To prawda. Dobry kierowca to połowa sukcesu (a jak jest jeszcze szalony to 3/4galubap pisze:Na otwarciu toru u Highwaya przejechałem całą (no prawieM&A pisze:Warto przekładać koła na MT czy wystarczą ATki?) trasę na AT i dało radę. Tylko z ostatniej dziury musieli mnie wyciągnąć. A błota było niemało.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość