Tak dokładnie to będzie too...Szafirek pisze: Czy to będzie ta nowość na "G", z ostatnią literą "L"?

OKI, zobaczymy jak będzie nie lubie się tak wpraszać.

Dzięki za pomoc...
Moderator: Albert_N
A kim Ty jesteś chłopie, że takie pytania zadajesz?? Nikt cie tu nie zna. Nie odpowiada ci, to nie jedziesz. Wracaj do swojego Kaczogrodu i nigdy z niego nie wychodźaaj pisze:Ja mam konkretne pytanie,wpisowe na tę imprezę jest dosyć wysokie,nawet bardzo wysokie w porównaniu z innymi imprezami,a z tego co można przeczytać w mailu od organizatora niekoniecznie różni się ta impreza od innych.Jaki jest powód tak wysokiej stawki,ja rozumiem,że Gelendy,że prestiż itd.....ale nie dajmy się zwariować,to prawie jak Kozackie i drożej jak Pomerania,na ale laytowej (jak sam organizator pisze) imprezy chyba nie da się porównywać z już kultowymi imprezami.pozdrawiam też Gelendziaż
arek.d pisze:A kim Ty jesteś chłopie, że takie pytania zadajesz?? Nikt cie tu nie zna. Nie odpowiada ci, to nie jedziesz. Wracaj do swojego Kaczogrodu i nigdy z niego nie wychodź
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości