poza tym sie dowiedziałem, żeby być zakwalifikowanym to trzeba wcześniej "dać się poznać" organizatorom... na ten przykład podczas winter trek
Moderator: Albert_N
Adam - cześć. Też się zastanawiałem, kto to "yarpen", ale sprawa się wyjaśniłayarpen pisze:nowy z Krakowa Nissan Patrol Y61 czarny, kierowca Adam czasami Ula dzieci dwoje . Jeszcze jakieś pytania ?
Alternatywa w postaci Terenowiady, to chyba już nieaktualna. A ludzi nie znam. Co do Iłży, to może i fajne miejsce, ale zapisałem się już na Murmańsk i jadę w połowie czerwca na RosjęRAF z Ochoty pisze:a co to za alternatywa dla łemkowiady? ludzie?
A żebyście wiedzieli, że sobie zaszalejemy. Zwłaszcza, że jadę z Krakusem, znanym kierowcą rajdowymANdrzej pisze:Wezmę to pod uwagękudełek pisze: Andrzej! zamontuj Lechowi ogranicznik pod pedałem gazu, żeby Ci dostarczył babcię w całości![]()
zwłaszcza że kozackie zaczynają się tydzień po Lecha powrocie i będzie mało czasu na doprowadzenie auto do stanu używalności
ANdrzej
Na miny to sobie śwagier niech Dzika zapoda albo jakie inne ustrojstwo z Kutna - babci nie puszczęLenio pisze: Coś bredzi o minach![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości