weekend na slasku..
Moderator: Albert_N
- Robur zmota
spoko,spoko jak mogłeś zauważyć to w nocy pomagałeś autku z żółwiem na dupsku,a to inna bajka-my to ZMOTA,całkowici rolnicygalubap pisze:Kuźwa, następnym razem jak ktoś mi w nocy będzie dzwonił, żeby w górach utknął, to się najpierw upewnię z której bandy jestBo jeszcze pomożemy nie temu co trzeba i nas @qubus na Hołdę nie wpuści
![]()

Sorki,że wcześniej nie podziękowałam za szybką pomoc,ale urodziła nam się wnusia,a facet którego hilfe,to lekarz odbierajacy poród ,wystraszył się że będzie musiał stawiać pępkowe to uciekł w góry

Na następnej Hołdzie odwdzięczymy się ,masz już punkty na plusie

PATROL4.2
TOTALNY ANTYKLERYKAŁ
ZMOTA KATOWICE
TOTALNY ANTYKLERYKAŁ
ZMOTA KATOWICE
- kjablonski
- Robur zmota
no to teraz jeszcze czekamy na Pana Tadeusza, Chopina i Smirnoffa..
Duza bedzie rodzina..
Duza bedzie rodzina..

Patrol GR Y60 Long
http://www.muddoctors.pl
http://www.muddoctors.pl
- kjablonski
To jak mówisz ..... czarny GR z d upą za kierownika, taki brzydal z brodągalubap pisze:Ściągany z 10 razy zdążył podziękowaćNaprawdę nie ma sprawy, fajna wycieczka była, a przy okazji okazało się, że @Pablosa pickup (@Pablos prowadził, ja na prawym) całkiem sprawnie między drzewami śmiga
PS. Gratulację, oby mała zdrowo rosła![]()

- Robur zmota
Wiecie rzadko się na forum wypowiadam, ale jak mnie już ktoś pod.....grzeje to nie mogę usiedzieć- prześledziłem sobie wątek i mam tylko jedno zastrzeżenie mianowicie:
bardzo proszę wszystkich wypowiadających się o wyrażanie tylko i wyłącznie swoich opinii, zmierzam do tego że jestem JEEPnięty ale nie mogę ścierpieć jak jeden z drugim obrzucając się błotem używa formy my lub wy - zapanował spokój i qubus przeprosił i w ogóle jest git ale proszę o nieidentyfikowanie zachowania qubusa lub jego opinii czy wypowiedzi z wszystkimi jeepniętymi - nie podoba mi się to i czuję się obrażany z tego powodu. Osobiście uważam że wojenka, którą chłopaki rozpętali już dawno powinna była się zakończyć a jeśli nie potrafią tego dokonać sami zainteresowani to kij im w krzyż
!. Niech sobie dają po garach gdzie tylko chcą byle nie na wątkach ogólnodostępnych - a najlepiej niech sobie stworzą własny
. Uogólnianie jest krzywdzące dla wszystkich niezainteresowanych wojenką członków obu ekip - i z tym będę walczył.
Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych - szwed - jeden z członków założycieli Stowarzyszenia Jeepnięci Silesia
bardzo proszę wszystkich wypowiadających się o wyrażanie tylko i wyłącznie swoich opinii, zmierzam do tego że jestem JEEPnięty ale nie mogę ścierpieć jak jeden z drugim obrzucając się błotem używa formy my lub wy - zapanował spokój i qubus przeprosił i w ogóle jest git ale proszę o nieidentyfikowanie zachowania qubusa lub jego opinii czy wypowiedzi z wszystkimi jeepniętymi - nie podoba mi się to i czuję się obrażany z tego powodu. Osobiście uważam że wojenka, którą chłopaki rozpętali już dawno powinna była się zakończyć a jeśli nie potrafią tego dokonać sami zainteresowani to kij im w krzyż

Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych - szwed - jeden z członków założycieli Stowarzyszenia Jeepnięci Silesia
- Robur zmota
Związek
Maniaków
Opętanych
Terenowym
Amokiem
założony 8 lat temu w Katowicach.otwarty na wszystkie wezwania,nie posiadający żadnych uprzedzeń rasowych,wyznaniowych......,co prawda mamy arsenał broni palnej ale nie zamierzamy jej używać... noooo.... i mamy duuuuże sprzęty
Maniaków
Opętanych
Terenowym
Amokiem
założony 8 lat temu w Katowicach.otwarty na wszystkie wezwania,nie posiadający żadnych uprzedzeń rasowych,wyznaniowych......,co prawda mamy arsenał broni palnej ale nie zamierzamy jej używać... noooo.... i mamy duuuuże sprzęty
PATROL4.2
TOTALNY ANTYKLERYKAŁ
ZMOTA KATOWICE
TOTALNY ANTYKLERYKAŁ
ZMOTA KATOWICE
Taak nie macie uprzedzeń rasowych, a mnie to wyzywacie od zmotanych i nie rasowychRobur zmota pisze:Związek
Maniaków
Opętanych
Terenowym
Amokiem

A tak btw, Iwonka czy Ty na każdym forum podszywasz się pod mężulka?

- Robur zmota
- Robur zmota