Woodstock 2014 Kto jedzie?
Moderator: Albert_N
-
-
- Kontaktowanie:
Woodstock 2014 Kto jedzie?
Witajcie.
Zaryzykowałem założenie tematu. Kto w tym roku sie wybiera na wooda autem?
Którego dnia najlepiej przybyć żeby spokojnie znaleźć miejsce - poniedziałek, niedziela?
Przez całego wooda będę miał CB na 16 kanale i będę na odsłuchu jak tylko będę koło auta, na wypadek gdyby ktoś miał ochotę wpaść lub zaprosić na piwko.
Zaryzykowałem założenie tematu. Kto w tym roku sie wybiera na wooda autem?
Którego dnia najlepiej przybyć żeby spokojnie znaleźć miejsce - poniedziałek, niedziela?
Przez całego wooda będę miał CB na 16 kanale i będę na odsłuchu jak tylko będę koło auta, na wypadek gdyby ktoś miał ochotę wpaść lub zaprosić na piwko.
-
-
Re: Woodstock 2014 Kto jedzie?
sie wybieram. ale tylko na accept!
I ja standardowo
. Korzen Korzen zglos sie. Student pewnie tez 

Mitsu Pajero dwałosiem tedeji. Było.Vitara była. Sportage 8V był. V70 2.5tdi jest. XC90 2.4 D5 jest.
Myślę , że pojadę - zbierałem się już kilka lat.
M jak MORTADELA
Trno krótki
Trno krótki
Jest wiecej, tyle ze oni rzadko siedza na forum.
Mitsu Pajero dwałosiem tedeji. Było.Vitara była. Sportage 8V był. V70 2.5tdi jest. XC90 2.4 D5 jest.
-
-
- Kontaktowanie:
Dodatkowe info od owsiakowej ekipy odnośnie aut:
'Pamiętajcie też, że wjazd samochodem na pole woodstockowe nie będzie możliwy od środy 30.07. Jeśli pole zapełni się wcześniej, ze względów bezpieczeństwa, organizatorzy będą wtedy podejmować decyzję o jego zamknięciu dla ruchu samochodowego'
Ja będe na miejscu w poniedziałek, zważywszy na odległość cieżko powiedzieć o której ale planuje kolo 6-8mej rano.
'Pamiętajcie też, że wjazd samochodem na pole woodstockowe nie będzie możliwy od środy 30.07. Jeśli pole zapełni się wcześniej, ze względów bezpieczeństwa, organizatorzy będą wtedy podejmować decyzję o jego zamknięciu dla ruchu samochodowego'
Ja będe na miejscu w poniedziałek, zważywszy na odległość cieżko powiedzieć o której ale planuje kolo 6-8mej rano.
My i tak dzikim wjazdem wjezdzamy.
O to to to, ktoś tam zawsze dojedzie, plan jestRyżak pisze:My i tak dzikim wjazdem wjezdzamy.

Jak zwykle nie wiadomo kiedy się uda dotrzeć.
Załoga się kompletuje.
Miejsce bez większych zmian.
no.
A, bimber weź

Pozdr.
A.
Patrol Y60 V8 long 1990r.
Zupełnie nie wiem o czym mówisz
. A sie nie martw
. Sklepik otwarty pewnie bedzie, jak małża cenzury bagażnika nie zrobi 

Jak ktoś będzie na woodzie, to niech nawołuje na cb na kanale 16. W czwatek bedziemy od rana.
- Nicholas
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
ja się wybieram w czwartek popołudniu, jak myślicie da radę tyłem wjechać?
Jeep Cherokee `89 4.0
www.4x4wyspawolin.pl
www.4x4wyspawolin.pl
Jak bys wjezdzal od strony dębna, to masz jakies 200- 300 metrow przed rondem, pomiedzy wjazdami na sektory parkingowe, a rondem, właściwie, wjazd, ale to terenowka raczej, albo czyms wyzszym, bo to przez rów trzeba przejechać.