Gory z dziecmi - stacjonarnie
Moderator: Albert_N
Gory z dziecmi - stacjonarnie
Chce gdzies pojechac badz zone wyslac z dziecmi, na okolo tydzien. Najlepiej gory, czy jest mi w stanie ktos polecic jakis fajny osrodek badz baze noclegowa ?
Pierwotnie myslelismy o Karpaczu, ale w sumie miejsce jest nam obojetne, moze bardziej Beskid Niski, badz Bieszczady, chodzi nam o to zeby dzieciakom sie nie nudzilo...
Mozecie mi cos polecic ?
Pierwotnie myslelismy o Karpaczu, ale w sumie miejsce jest nam obojetne, moze bardziej Beskid Niski, badz Bieszczady, chodzi nam o to zeby dzieciakom sie nie nudzilo...
Mozecie mi cos polecic ?
-
- jestem tu nowy...
Z 3 dzieciaków (8,2,1) - w zeszłym roku byliśmy na Słowacji, niedaleko Liptovskiego Mikulasa - Jasna - 'Junior hotel'.
Trochę zaciąga socializmem, ale nam bardzo odpowiadało. Przede wszystkim dlatego że wysoko (ponad 1000m). W razie czego centrum narciarskie. Ale uprzedzam - rozrywek innych niż łażenie / zjazdy tam nie ma!
Trochę zaciąga socializmem, ale nam bardzo odpowiadało. Przede wszystkim dlatego że wysoko (ponad 1000m). W razie czego centrum narciarskie. Ale uprzedzam - rozrywek innych niż łażenie / zjazdy tam nie ma!
Jest cos takiego w Małych Pieninach nazywa się Pod Durbaszką, uważam że jest super.
http://www.durbaszka.pl/
LR Disco 300
LR SIII reanimacja
Chodój łópiesz
LR SIII reanimacja
Chodój łópiesz
- bartek_MX_1
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
- kpeugeot
-
- Kontaktowanie:
Ptak pisze:Jest cos takiego w Małych Pieninach nazywa się Pod Durbaszką, uważam że jest super.
super miejesce ale dla dorosłych - z tego co się doczytałem nie da się dojechać autem - choćby 4x4 - tzn jest zakaz
a z dwójka małych małolatów troszkę ciężko walić pod góre z tobołkami 30 minut - albo i więcej
TARO 3,0V6 LJ70 LJ78
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
Za niewielką opłatą obsługa może zawieźć na górę tylko trzeba sie ugadać nie ma z nimi problemów. Ja darłem do góry z dzieciakiem i betami i żyje.kpeugeot pisze:Ptak pisze:Jest cos takiego w Małych Pieninach nazywa się Pod Durbaszką, uważam że jest super.
super miejesce ale dla dorosłych - z tego co się doczytałem nie da się dojechać autem - choćby 4x4 - tzn jest zakaz
a z dwójka małych małolatów troszkę ciężko walić pod góre z tobołkami 30 minut - albo i więcej
Ale miejsce i jedzenie jest super, jedynym mankamentem przy pobycie z małymi dziećmi jest to że łazienka jest wspólna.
LR Disco 300
LR SIII reanimacja
Chodój łópiesz
LR SIII reanimacja
Chodój łópiesz
- Bartek 4.7
-
Krynica.
Jeśli dzieci lubią sanki to na górze Parkowej jest trasa dla sanek z wyciągiem/chodnikiem ruchomym który transportuje maluchy i sanki w górę.
Sam wyjazd na Górę Parkową kolejką już jest dla dzieci sporą frajdą.
Jeśli dzieci lubią narty to na szczycie Jaworzyny Krynickiej jest super przygotowana i wydzielona siatkami część łagodnego stoku gdzie dzieci mogą sie uczyć jeździć. Stok ma własny wyciąg orczykowy tzw. żółwika. Dorośli na Jaworzynie oczywiście też mają co robić.
W centrum Krynicy mamy stok "Henryk" koło lodowiska. Też niezły dla dzieci-narciarzy.
Lodowisko kryte - wstęp wolny codziennie ok południa i wieczorem w godz 18-20. Wstęp na 45min 6 zł/dziecko, 10zł/dorosły. Wypożyczalnia łyżew na miejscu.
Pozatym pijalnie wód, deptak, kino i takie tam.
Polecam
Jeśli dzieci lubią sanki to na górze Parkowej jest trasa dla sanek z wyciągiem/chodnikiem ruchomym który transportuje maluchy i sanki w górę.
Sam wyjazd na Górę Parkową kolejką już jest dla dzieci sporą frajdą.
Jeśli dzieci lubią narty to na szczycie Jaworzyny Krynickiej jest super przygotowana i wydzielona siatkami część łagodnego stoku gdzie dzieci mogą sie uczyć jeździć. Stok ma własny wyciąg orczykowy tzw. żółwika. Dorośli na Jaworzynie oczywiście też mają co robić.
W centrum Krynicy mamy stok "Henryk" koło lodowiska. Też niezły dla dzieci-narciarzy.
Lodowisko kryte - wstęp wolny codziennie ok południa i wieczorem w godz 18-20. Wstęp na 45min 6 zł/dziecko, 10zł/dorosły. Wypożyczalnia łyżew na miejscu.
Pozatym pijalnie wód, deptak, kino i takie tam.
Polecam
Lepiej grzeszyć i żałować niż żałować że sie nie grzeszyło