Witam wszystkich, którzy nie mogą usiedzieć na miejscu. Planuje na 10 maja mały wypad po Puszczy Goleniowskiej połączony ze zdejmowaniem ogrodzenia zabezpieczającego pole przed dzikimi zwierzątkami. Jazdy po lasach i bezdrożach około 50 kilometrów a zakończenie przy ognisku. Teren ciekawy średnio trudny. Bardziej wypad turystyczny niż walka z terenem, chociaż po powodzi teren podmokły i miejscami jest ciekawie.
Pozdrawiam
Trochę lasu
Moderator: Albert_N
-
- jestem tu nowy...
Re: Trochę lasu
Złom zbierasz czy do domu??Andrzej Wolańczyk pisze: Planuje na 10 maja mały wypad po Puszczy Goleniowskiej połączony ze zdejmowaniem ogrodzenia zabezpieczającego pole przed dzikimi zwierzątkami.

jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
-
- jestem tu nowy...
-
- jestem tu nowy...
No i jak zwykle. Parę telefonów i zmieniamy datę i czas wyjazdu. Na niedzielę 11.05.2008 na godzinę 9 z Goleniowa. Zbieramy się na parkingu przy stadionie. Jeszcze raz zapraszam chętnych. Przy okazji jazdy terenowej trochę wysiłku na rzecz natury nie zaszkodzi. W razie potrzeby podaję telefon kontaktowy 602 366 108.