Prośba o pomoc w organizacji
Moderator: Albert_N
Prośba o pomoc w organizacji
Cześć, jestem organizatorem imprezy "Extra Jest" dla niepełnosprawnych dzieciaków. Pozwala im ona próbowanie sportów, powiedzmy, ekstremalnych, których nie miałby prawdopodobnie szansy nigdy spróbować.
Poszukuję kilku ludzi, którzy zgodziliby się pomóc w imprezie. Dokładnie chodzi mi tu o wożenie dzieciaków autami terenowymi.
Impreza odbędzie się w 2 albo 3 sobotę września, prawdopodobnie na poligonie wojskowym w Wesołej/Warszawa, trwała będzie od rana (okolice 10) do popołudnia (przez zmierzchem impreza musi być już dawno zwinięta).
Jest to event typu non-profit, czyli wkładamy w to nasze serce i nie otrzymujemy za to pieniędzy, mogę jedynie zapewnić zwrot kosztów za paliwo.
Fotki z zeszłorocznej edycji są tu: http://stpromocja.pl/extrajest.htm
Jeśli znajdzie się tu kilka osób chętnych w pomocy, to będzie wspaniale, pozdrawiam.
kontakt: Piotr Borowski borowski@stpromocja.pl
Poszukuję kilku ludzi, którzy zgodziliby się pomóc w imprezie. Dokładnie chodzi mi tu o wożenie dzieciaków autami terenowymi.
Impreza odbędzie się w 2 albo 3 sobotę września, prawdopodobnie na poligonie wojskowym w Wesołej/Warszawa, trwała będzie od rana (okolice 10) do popołudnia (przez zmierzchem impreza musi być już dawno zwinięta).
Jest to event typu non-profit, czyli wkładamy w to nasze serce i nie otrzymujemy za to pieniędzy, mogę jedynie zapewnić zwrot kosztów za paliwo.
Fotki z zeszłorocznej edycji są tu: http://stpromocja.pl/extrajest.htm
Jeśli znajdzie się tu kilka osób chętnych w pomocy, to będzie wspaniale, pozdrawiam.
kontakt: Piotr Borowski borowski@stpromocja.pl
-
-
- Kontaktowanie:
Nie ma najmniejszego problemu. tylko powiedz ile samochodów bedziesz potrzebował i jakiej innej pomocy potrzebujesz a pomożemy Ci.
Moj kontakt gazfan@o2.pl

Moj kontakt gazfan@o2.pl

Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

-