Jakies wypadziki Trojiasto i Okolice
Moderator: Albert_N
Jakies wypadziki Trojiasto i Okolice
Ktos jezdzi czasem w po trojmiescie i okolicach. Z mila checia bym sie gdzies wybral, ale samemu to zly pomysl tym bardziej ze jestem zwariowany a to moze sie zle skonczyc.
[quote="kandiru"]Hej. "Zapukaj" do forum regionalnego Gdańsk.
Dziekuje ale juz sie dowiadywalem, hmm i jak to ujac trzeba byc zaszczepionym aby tam wejsc. Tzn. poznac pojezdzic pogadac trocha sie zzyc. Pytanie jak to zrobic skoro nie wiem za bardzo co kiedy sie odbywa, jakies wypady spodkania dlatego moja mysl wyladowala w tym dziele.
Dziekuje ale juz sie dowiadywalem, hmm i jak to ujac trzeba byc zaszczepionym aby tam wejsc. Tzn. poznac pojezdzic pogadac trocha sie zzyc. Pytanie jak to zrobic skoro nie wiem za bardzo co kiedy sie odbywa, jakies wypady spodkania dlatego moja mysl wyladowala w tym dziele.

wołynka pisze:wszystko ma swoją cenępowiedz ile jesteś gotów dać to pogadamy o wprowadzeniu

A tak na serio to samemu ciezko czasem tym brdziej ze najczesciej sam w doslownym tego slowa znaczeniu robie wypady. Jedyna osoba ktora by mogla cos powiedziec na moj temat to JaFuzz ( z ktorym ja ostatnio rozmaiwalm zajol sie czyms innym)lub dziewczyna waszego kolegi Aleksandra Jeszke