PODARUJ ODROBINĘ CIEPŁA WOŻENIE DZIECI Z DOMU DZIECKA 25.05

imprezy i spotkania towarzyskie, wyjazdy weekendowe w teren...

Moderator: Albert_N

Awatar użytkownika
eXplorator 4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

PODARUJ ODROBINĘ CIEPŁA WOŻENIE DZIECI Z DOMU DZIECKA 25.05

Post autor: eXplorator 4x4 » wt kwie 23, 2013 7:33 am

Stowarzyszenie eXplorator 4x4 ma zaszczyt zaprosić Wszystkich do udziału w imprezie o charakterze charytatywnym pod tytułem „Podaruj odrobinę ciepła”.
Celem imprezy jest zorganizowanie w dniu 25 maja 2013r. aktywnego wypoczynku dla dzieci z domu dziecka mieszczącego się w Olsztynie.
Dzięki naszemu zaangażowaniu możemy sprawić, aby ten jeden dzień był dla nich zupełnie wyjątkowy i odmienny od codzienności, aby spędziły go na świeżym powietrzu z uśmiechami na twarzach.
Dzięki uprzejmości Nadleśnictw z Olsztyna do dyspozycji otrzymamy teren, na którym będziemy mogli rozpalić ognisko, a także rozstawić plac zabaw. Ponadto w programie przewidziane są także przejażdżki wraz z dziećmi samochodami terenowymi po okolicznych lasach, a także szereg konkursów, gier i zabaw.
Jednakże abyśmy mogli zapewnić dzieciom przejażdżki szukamy osób z samochodami terenowymi które mogłyby się do nas przyłączyć.
Dlatego z tego miejsca proszę Wszystkich z Was którym nasza akcja nie jest obojętna o przyłączenie się do nas w tym dniu.

Na Wasze pytania i zapisy odpowiem pod adresem: radoslaw.trzeciak@explorator4x4.pl

Z wyrazami szacunku
Radosław Trzeciak

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne imprezy”