OPTourist 9.I.2011

Moderator: Misiek Bielsko

Awatar użytkownika
NUREK MAV
Kontaktowanie:

Re: OPTourist 9.I.2011

Post autor: NUREK MAV » śr sty 12, 2011 5:26 pm

wlowik :-? prosze o sprostowanie tego opisu pod zdjeciem :)17 http://picasaweb.google.com/wlowik/OPT0 ... 5037050754 Misiek - szybka reakcja to sie liczy - dzieki za sprostowanie z twojej strony :)21 8) :lol: :)2 Do zobaczenia następnym razem :lol:
P.S aaa losowanie nie było USTAWIONE - nagrody wygrali Ci co mieli wygrać :)21 a dzieci były podstawione ...??? :lol:
Najpierw do bólu,a później nie ma,że boli - NIEPRZEMAKALNI
Fotki

Awatar użytkownika
jezus

Post autor: jezus » śr sty 12, 2011 8:20 pm

dzieci zawsze są podstawione...... :)21
bądz twardy ........ i odpuść sobie!!!!!

Awatar użytkownika
wlowik
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: wlowik » śr sty 12, 2011 9:12 pm

Misiek Cypr pisze:Seryjny jeep, akurat nie wyciagal toyoty, tylko patrola. Na tym zdjeciu akurat, to mnie Nurek holowal, bo kolka juz w powietrzu mialem.
Nooo, nie chciałem tak wszystkiego na te biedne Patrole (toż to mój ideał pojazdu terenowego !), a, że Jeep nawet w powietrzu ciągał Toyotę ? :lol:
To super fura !
Co do ustawiania losowania, to sam widziałem, dzieci zostały USTAWIONE według wzrostu. 8)
Tak że, sami widzicie, podpisy są tendencyjnie sabotowane przez tych, co nie fotografowali.
:)21

p.s. w oczach Jeep-niętego zdjęcie ciągniętego Jeepa zawsze da się jakoś wyjaśnić na korzyść... Jeepa. :wink: Wesołości, panowie, wesołości !
Jeep Cherokee XJ 2,5 TD (legendarny VM), 2"up, standardowe kapcie Wranglera...

Awatar użytkownika
wlowik
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: wlowik » śr sty 12, 2011 10:15 pm

NUREK MAV pisze:wlowik :-? prosze o sprostowanie tego opisu pod zdjeciem :)17 http://picasaweb.google.com/wlowik/OPT0 ... 5037050754 Misiek - szybka reakcja to sie liczy - dzieki za sprostowanie z twojej strony :)21 8) :lol: :)2 Do zobaczenia następnym razem :lol:
P.S aaa losowanie nie było USTAWIONE - nagrody wygrali Ci co mieli wygrać :)21 a dzieci były podstawione ...??? :lol:
Mówisz i masz.
Nie ma tu co zgrzytać zębami, obraz mówi sam za siebie. :wink: Byłeś na sznurku !

Ciągnięty, czy ciągnący, jaka to różnica? Fajnie, że byłeś. Co do losowania nagród, to przezornie nie oddałem roadbooka.
pozdrawiam
Jeep Cherokee XJ 2,5 TD (legendarny VM), 2"up, standardowe kapcie Wranglera...

Awatar użytkownika
NUREK MAV
Kontaktowanie:

Post autor: NUREK MAV » czw sty 13, 2011 8:43 pm

ha ha ha niezły bajer :lol: ale zabawa musi być i to się liczy oby tak dalej :D 8)
Najpierw do bólu,a później nie ma,że boli - NIEPRZEMAKALNI
Fotki

ODPOWIEDZ

Wróć do „Turystyczne zorganizowane”