mocna rzecz, prawda ?mml pisze:coraz bardziej mnie intryguje ta woda z jeziora - popijesz i pierścienie Saturna ...

Moderator: Misiek Bielsko
mocna rzecz, prawda ?mml pisze:coraz bardziej mnie intryguje ta woda z jeziora - popijesz i pierścienie Saturna ...
niedużo, wystarczy głowę w jeziorze zanurzyć...mml pisze:A ile trzeba wypić aby do tego Saturna w te pierścienie?
karwa..!Marcus65 pisze:Wolne miejsca są jeszcze? O Echa pytam, rzecz jasna, nie o jezioro...![]()
Pozdro
Marcus
kilka jestMarcus65 pisze:Wolne miejsca są jeszcze? O Echa pytam, rzecz jasna, nie o jezioro...![]()
Pozdro
Marcus
oki udalo sie....jade.domel_syncro pisze:karwa..!Marcus65 pisze:Wolne miejsca są jeszcze? O Echa pytam, rzecz jasna, nie o jezioro...![]()
Pozdro
MarcusJutro dam znać czy w ogóle pojadę . wczoraj sie dowiedziałem ze mam szkolenia ( w czerwcu kolidujące z wilczymi)
![]()
to odstąpię swoje dwa miejsca....
domel_syncro pisze:
oki udalo sie....jade.
domel_syncro pisze:oki udalo sie....jade.domel_syncro pisze:karwa..!Marcus65 pisze:Wolne miejsca są jeszcze? O Echa pytam, rzecz jasna, nie o jezioro...![]()
Pozdro
MarcusJutro dam znać czy w ogóle pojadę . wczoraj sie dowiedziałem ze mam szkolenia ( w czerwcu kolidujące z wilczymi)
![]()
to odstąpię swoje dwa miejsca....
Suka nie ma opiekunkimml pisze:Szczęśliwi ludzie ...
no nie mogę...Wojtek pisze:Suka nie ma opiekunkimml pisze:Szczęśliwi ludzie ...
a jakie Ty w końcu auto zanabyłeś? Bo nic a nic się nie przypucowałeś, więc boję się, że osobowe...malinowy pisze:dokładnie, powoli przez wielkie T żeby malinowy fotograf zdąrzył Wam zrobić zdjęcia
Będą się wzajem ciągaćIgor V8 pisze:Myślisz Michaś że nasze V8łosie dadzą radę ?
Podobno ma być 5 sztuków
Ciąga IgorWojtek pisze:Będą się wzajem ciągaćIgor V8 pisze:Myślisz Michaś że nasze V8łosie dadzą radę ?
Podobno ma być 5 sztuków
Ogrzewany i z persem na podłodze, żeby Parchatemu było wygodnieCatkiller pisze:)21 Apropos, czy Ogr zapewnia garaż?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości