z tym chyba problemów nie ma

Moderator: Misiek Bielsko
Zibi pisze:Bawcie się, gadżety na imprezę wyjechały wczoraj kurierem więc dzisiaj powinny u was być. Na zdrowie!
... a czy Twój Ptak nie powinien bywać w innych miejscach ?sikorek102 pisze: "PTAK" już na ścianie
Tiaa, 12 szwów na nodze przed weekendem i wyjazdem na BG i nurowisko wrakowe-karwa, pech jakiś?? 3 dni temu sąsiad zwichnął nogę . Wczoraj następny piłując drzewo wbił w oko kawałek drewna -karwa-kuśtykam między sąsiadami z rozwaloną nogą... zaopatruję....ale fajnie jest-każdy stęka ale nie popuszcza...Mroczny pisze:ehhh rzeszów pozdrawia i zazdrości
wierz mi, na ścianie wygląda superIgor V8 pisze:... a czy Twój Ptak nie powinien bywać w innych miejscach ?
Pytia czy coIgor V8 pisze: Obiecujemy ze nie będziemy się fajnie bawić i w zadnym razie spożywać śladowo
Nie sprawdził się jako wyjazdowa przytulanka ?Zbowid pisze:Marcin to jednak nie to![]()
Ale za to streech - folię kładł wyśmienicieIgor V8 pisze:Nie sprawdził się jako wyjazdowa przytulanka ?Zbowid pisze:Marcin to jednak nie to![]()
Igor V8 pisze:Nie sprawdził się jako wyjazdowa przytulanka ?Zbowid pisze:Marcin to jednak nie to![]()
A to Malinowego trza pogonićWojtek_W pisze:Dajta jakies foty...
Musiałem go "ostreczować" bo bałem się, że pęknieCatkiller pisze:Igor V8 pisze:Nie sprawdził się jako wyjazdowa przytulanka ?Zbowid pisze:Marcin to jednak nie to![]()
pewnie mu się wyrywał![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości