I jeszcze 13.Drako pisze:1...
Nie wszyscy się tu wpisali. Poza tym jest 7 czy 8 załóg spoza forum...

Moderator: Misiek Bielsko
I jeszcze 13.Drako pisze:1...
Mówią o Was znajomi: "warszawskie typy z przerośniętym ego" myślałem że to nie prawda...Nie ma takiej opcji Janusz. Tatuś nie ma wstępu na Wilcze. Tak długo jak będą się odbywały.
My, w przeciwieństwie do Ciebie, oglądaliśmy w 2010 roku pokój opuszczony przez Tatusia i jego kolegów... nowy pokój (byliśmy pierwszymi gośćmi w tym obiekcie).
Czy ja wiem... ? Być może. Jeśli przerost ego objawia się brakiem tolerancji na robienie bydła, to na pewno go mamy.Tatuś pisze:Mówią o Was znajomi: "warszawskie typy z przerośniętym ego" myślałem że to nie prawda...Nie ma takiej opcji Janusz. Tatuś nie ma wstępu na Wilcze. Tak długo jak będą się odbywały.
My, w przeciwieństwie do Ciebie, oglądaliśmy w 2010 roku pokój opuszczony przez Tatusia i jego kolegów... nowy pokój (byliśmy pierwszymi gośćmi w tym obiekcie).
![]()
Dziwnym trafem chcesz na siłę uczestniczyć w imprezie którą organizują te warszawskie typy ...Tatuś pisze: Mówią o Was znajomi: "warszawskie typy z przerośniętym ego" myślałem że to nie prawda...![]()
O karwa ...wodzoo pisze: 21. wodzoo i Paszczak
dyskusja robi sie niesmaczna.Tatuś pisze:Mówią o Was znajomi: "warszawskie typy z przerośniętym ego" myślałem że to nie prawda...Nie ma takiej opcji Janusz. Tatuś nie ma wstępu na Wilcze. Tak długo jak będą się odbywały.
![]()
jadymy a coIgor V8 pisze:O karwa ...wodzoo pisze: 21. wodzoo i Paszczak![]()
To dobrze że ja nie znam smaku alkoholuPaszczak pisze: jadymy a co
Nie żebym tak bardzo chciał uczestniczyć,a jak już mówiłem nie myślałem tak o Tobie Panie igor i Panie kosa dotychczas...Igor V8 pisze:Dziwnym trafem chcesz na siłę uczestniczyć w imprezie którą organizują te warszawskie typy ...![]()
Wrócę do domu to wkleję te zdjęcia bo mnie typku denerwujesz
Nie tak ...
Żeby nie robić wsi wyslę Ci Tatuś na PW ... jak będziesz miał odwagę to sam wkleisz![]()
Tatuś pisze:Impreza odbywała się bez większych ekscesów.
Na poparcie tych słów mam fotki:
http://raffi.pl/images/gallery/big_gall ... 045277.JPG
http://raffi.pl/images/gallery/big_gall ... 045278.JPG
http://raffi.pl/images/gallery/big_gall ... 045298.JPG
Wojtek_W pisze:
Co za wiocha....![]()
Bylem akurat na tej imprezie i musze przyznac, ze mialem o Tobie lepsze zdanie.
Tatuś pisze: PS możecie wklejać co chcecie tylko proszę nie pomylcie pokoju bo nasz pokój był sprawdzany przez panią z recepcji i nie było najmniejszych zastrzeżeń.
no...yyy...srogoIgor V8 pisze:O karwa ...wodzoo pisze: 21. wodzoo i Paszczak![]()
SBST jak masz coś na nas to wklej zdjęcia...sbst pisze:1. Gri - 3 auta
2. Mrok - 3-4 auta
3. Zbowid - 2 auta
4. & ja - Wojtek
5. sikorek102
6. jureq
7. RobertRange
8. Szczesny LR plus Materac - 2 auta
9. andrzej:)
10. carter4x4
11. wojtek_kom
12. Antai
14. biesu_pl
13. Vesa
15. TomaszRT
16. Domel
17 Fiba
18. Gryf 2 auta.
19. Decc
20. Drako ,Karolina i Zosia
21. SBST + Brzdąc
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość