Trasy off-roadowe kolo Krakowa.
Moderator: Misiek Bielsko
Trasy off-roadowe kolo Krakowa.
Witam wszystkich. Moze ktos mi powiedziec gdzie kolo Krakowa sa jakies fajne trasy off roadowe. Chodzi mi o trasy latwe (takie zeby BMW X3 dalo sobie rade). Dzieki.
- kmachacz
-
- Kontaktowanie:
Pytania są dwa
Jak bardzo ci tego auta nie szkoda
I co chcesz w nim lub w sobie sprawdzić
Auto to, to tak jak Ravka tylko droższe. Widziałem i jeździłem z kierowcami tych samochodów (nowych) i oni chcieli sprawdzić siebie i im się udało, choć auta odnosiły lekkie straty, a czasami nie. Jeżeli chcesz, to powiedz to gdzieś pojedziemy

- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
X3 nadaje sie tylko wlasciwie na asfalt/szuter/polne drogi, wiec po prostu w lecie, jak juz odbierzesz auto, poprobuj wlasnie drog gminnych wszelakich. Do lasu radze nie wjezdzac - bez specjalnych zezwolen jest to nielegalne. Bywaja co prawda drogi publiczne prowadzace przez las, ale bez dokladnej mapy tego nie dojdziesz...
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
Dobrze piszecie, pojedź sobie najpierw na łąkę, sprawdż jak sie auto zachowuje, potem jakieś polne drogi, a ew. potem prubój coś więcej, ale pod okiem tych ci już trochę jeżdżą, zaglądaj na forum regionalne tam możesz się umówić z kimś z krakowa
ew. mogę z tabą pojeździć ja też w końcu mam samochód na bulwary
ew. mogę z tabą pojeździć ja też w końcu mam samochód na bulwary

Czwarte serce 

- Marcin-Kraków
-
- Kontaktowanie:
Tam sie nie dostanie bez wczesniejszego poznania w rzeczywistoscigebels pisze:zaglądaj na forum regionalne tam możesz się umówić z kimś z krakowa

Zapraszamy na spotkanie na sciemie.
A drozki znajda sie , jak bedzie i furka. takie zeby autko bez uszkodzen i porysowan sprawdzic.
Y60 +4'' 34'' SS LTB -> Y61 +2'' 35'' KL-71
- w trakcie motania

- kmachacz
-
- Kontaktowanie:
Tak jest sprawdzimy tak, żeby mu nic nie zrobićMarcin-Kraków pisze:Tam sie nie dostanie bez wczesniejszego poznania w rzeczywistoscigebels pisze:zaglądaj na forum regionalne tam możesz się umówić z kimś z krakowa
Zapraszamy na spotkanie na sciemie.
A drozki znajda sie , jak bedzie i furka. takie zeby autko bez uszkodzen i porysowan sprawdzic.

Jeździłem BMW X5 i przyznaję, że na drodze rewelka, silnik miód, ale konstrukcja i sposób wykonania tego samochodu krzyczą "nie bierz mnie w teren!!". Problemem będzie nawet niski profil opon, wobec czego zgadzam się z przedmówcami, żeby testować delikatnie i najlepiej w dwa auta żeby jak tylko się wkopie wyciągać bez zakopywania glębiej. I polecam przede wszystkim wybierać miejsca suche, żeby tej całej elektronice nic się nie stało 

Był Jeep Grand Cherokee 4.0 2004, jest Suzuki Jimny 1.3 2006
-
Re: Trasy off-roadowe kolo Krakowa.
jedz na kryspinów a gdzie wjechac to juz sam zadecydujeszPoprobi pisze:Witam wszystkich. Moze ktos mi powiedziec gdzie kolo Krakowa sa jakies fajne trasy off roadowe. Chodzi mi o trasy latwe (takie zeby BMW X3 dalo sobie rade). Dzieki.
Olek Kraków
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
jak odbierzesz daj znać, świeżo zanabyłem Pajerko na laczkach 275/65/15 z pięknymi chromowanymi felgami, to pośmigamy gdzieś po asfaltach i powyrywamy małolaty
jak bedziesz miał autko to zajrzyj na ścieme to poznasz ciekawych ludzi, i napewno z kimś się umówisz i bez problemu pośmigasz z kimś po takim terenie co by wózka nie uszkodzić

jak bedziesz miał autko to zajrzyj na ścieme to poznasz ciekawych ludzi, i napewno z kimś się umówisz i bez problemu pośmigasz z kimś po takim terenie co by wózka nie uszkodzić
Czwarte serce