Dzieciaki offroadziaki - next edyszyn - wiosna

Moderator: Misiek Bielsko

Awatar użytkownika
scyzoryk73

Re: Dzieciaki offroadziaki

Post autor: scyzoryk73 » wt maja 23, 2006 3:39 pm

MaciekG pisze:Witam.
Bardzo spodobały mi się Państwa rodzinne wyprawy w teren. Ze zdjęć widac, ze nie chodzi tam o rywalizację tylko zabawę w terenie. Samochody nie są monstrami do jazy, a i teren w którym się poruszacie nie jest zabujczy dla ludzi i sprzętu. Ja i moja rodzinak szukamy czegoś takiego. Chciałbym się dowiedzieć z jakiej części Polski jesteści i gdzie tak fajnie bawicie się w rodzinny off road.
Pozdrawiam
polecam :)2 byłem pierwszy raz i wciągnęło nas wszystkich, a najbardziej to dzieci, teraz urządzają sobie na podwórku taką zabawę: wykopują dół jeden wjeżdża w niego rowerem a drugi wyciąga go na sznurku, już są z nich specjaliści takiej klasy, że hej :D
zawsze trzeba widzieć plusy w minusach
za pasem nóż a w ręku kij, krawieckie szydło w kapeluszu

kopytko

Re: Dzieciaki offroadziaki

Post autor: kopytko » wt maja 23, 2006 6:35 pm

scyzoryk73 pisze:polecam :)2 byłem pierwszy raz i wciągnęło nas wszystkich, a najbardziej to dzieci, teraz urządzają sobie na podwórku taką zabawę: wykopują dół jeden wjeżdża w niego rowerem a drugi wyciąga go na sznurku, już są z nich specjaliści takiej klasy, że hej :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A to dopiero pomysł !! :)2

Awatar użytkownika
kmachacz

Kontaktowanie:

Post autor: kmachacz » śr maja 24, 2006 8:25 am

Ja nie chcę sie chwalić, ale Junior co wieczór każe sobie czytać artykuły z czasopisma Wyprawy i opisywać dokładnie wszystkie zdjęcia !! :D

emsi

Post autor: emsi » sob maja 27, 2006 8:59 pm

witam

fajna imprezka te dzieciaki, bylem na edycji jesiennej w zeszlym roku, jeszcze bez bobasa (bo byl w drodze). teraz juz jest i czekam az wezmie mape w lapy

przy okazji zapraszam na zlot toyot, ktory odbedzie sie w polowie lipca na Mazurach, impreza typowo rodzinna i niekoniecznie "koszerna"

szczegoly wkrotce

pozdrawiam
CAMP COYOT 20-23.08.2009
www.coyot.pl

Awatar użytkownika
kmachacz

Kontaktowanie:

Post autor: kmachacz » ndz maja 28, 2006 10:10 pm

emsi pisze:witam

fajna imprezka te dzieciaki, bylem na edycji jesiennej w zeszlym roku, jeszcze bez bobasa (bo byl w drodze). teraz juz jest i czekam az wezmie mape w lapy

przy okazji zapraszam na zlot toyot, ktory odbedzie sie w polowie lipca na Mazurach, impreza typowo rodzinna i niekoniecznie "koszerna"

szczegoly wkrotce

pozdrawiam
Czekamy na szczegóły !!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Turystyczne zorganizowane”