2 dni offroadu w Sudetach plus zwiedzanie Sztolni Walimskich

Moderator: Misiek Bielsko

Awatar użytkownika
krisad
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Re: 2 dni offroadu w Sudetach plus zwiedzanie Sztolni Walims

Post autor: krisad » wt cze 26, 2012 4:34 pm

Podsumowanie weekendu.
Chyba można na 100% powiedzieć że wszystko się udało i naprawdę bawiliśmy się świetnie. Następna edycja planowana jest na 7-8 lipca i oczywiście poinformujemy wszystkich tu na forum na naszej stronie i na facebooku.
Obrazek

Wiecej fotografii z imprezy znajdziecie pod tym linkiem

Pozdrawiam
Kriss
------------------------------
OffRoad dla każdego
4x4max Klub Miłośników Off-roadu

Awatar użytkownika
dwidt
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: dwidt » wt cze 26, 2012 7:54 pm

dopiero teraz znalazłem chwile to powiem w skrucie , na tak zaje.......ej imprezie to jeszcze nie byłem :D :)2 wszystko dopięte na ostatni guzik , tu chyle czola dla Krzysia i Władka spisali sie na medal :-P trasa ułozona perfekcyjnie tak jak lubie było wszysko zjazdy podjazy nawet troche blotka ,a przejazd korytem rzeki rewelka :roll: nie wiedziałem że autem można jeżdzić po skałach :o a okazało się że można, jak tylko pozwoli czas to chętnie Was znów odwiedzimy, ps. pozdrawiam także wszystkich uczestników imprezy do zobaczenia na nastepnej :-D

Awatar użytkownika
Simbus
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Simbus » wt cze 26, 2012 8:05 pm

Wyjazd z pewnością trzeba zaliczyć do udanych !! Oczywiście w miarę wolnego czasu piszę się na następne wyjazdy :D Jedynie mój namiot okazał się za mały.. a może to ja jestem za duuży ?? 8) Dlatego zakupiłem już wczoraj taki pałac jaki ma Piotrek :) Przy okazji wizyty w Decathlon Kuba namówił mnie również na sikawkę taką którą gasił ognisko :D Tak więc sprzęt biwakowy uzupełniony czeka w gotowości na następny wyjazd :D Podziękowania dla Władka, Krissa i uczestników.
Y61 3.0 Superwinch Talon 14, 33 cale, 2 cale liftu + ...

Awatar użytkownika
psawiak

Post autor: psawiak » wt cze 26, 2012 8:28 pm

Simbus pisze: Przy okazji wizyty w Decathlon Kuba namówił mnie również na sikawkę taką którą gasił ognisko :D
własnie !! dobrze ze mi przypomniałeś - ta gaśnica Jarka mnie oczarowała, zaraz wertuje allegro.
na moim prysznicu 12V zużyłem ponad 15 l wody, ale miałem jeszcze niezłą banie i wszystko mi szło pod górke.
oczywiście prysznic 12V popsułem :)3

PS fajne fotki i komenty
Y60 TD42 pojechał do ludzi

Awatar użytkownika
krisad
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: krisad » pt cze 29, 2012 2:00 pm

Jeszcze raz dziekuję wszystkim którzy byli u nas na imprezie za wspólna wolę walki i zabawę. Otwieram nowy wątek na nową imprezę tu jest link do niego
------------------------------
OffRoad dla każdego
4x4max Klub Miłośników Off-roadu

ODPOWIEDZ

Wróć do „Turystyczne zorganizowane”