auto-hotel wyprawówka szoł
Moderator: Misiek Bielsko
Re: auto-hotel wyprawówka szoł
No dobra, albo biorę się za przygotowanie trasy i całej reszty albo nie.
Zatem lista chętnych na poważnie:
1:...................................
2:...................................
3:...................................
etc
etc
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
Podasz więcej info odnośnie trasy i noclegów? Termin dalej pozostaje 13-16? Co z osobami które chciałyby przyjechać ale niestety mogą być dopiero w piątek wieczorem?
Galloper LWB - turysta
ta... podam, jak tylko będę wiedział czy cokolwiek robićJogi4x4 pisze:Podasz więcej info odnośnie trasy i noclegów? Termin dalej pozostaje 13-16? Co z osobami które chciałyby przyjechać ale niestety mogą być dopiero w piątek wieczorem?

ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
Dobra to wrzucaj nas
1. Miras Y60 - Patrol Y60 LWB
2. Jogi 4x4 - Galloper LWB
3. Patryk - Pajero V6 LWB
tylko że my dopiero w piątek wieczorem dotrzemy z powodu pracy.
Wszyscy socjal w samochodach.
tylko że my dopiero w piątek wieczorem dotrzemy z powodu pracy.

Wszyscy socjal w samochodach.
Galloper LWB - turysta
No na poważnie, na poważnie.
Nie trzymam Kobiet w domu...
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
erpe_roman
bert pisze:No dobra, albo biorę się za przygotowanie trasy i całej reszty albo nie.
etc
Betlin - TLC
KAT - TLC
Pozdr
ludziska róbcie listę - co?
1.PiRoman + 1 - Bus social (ośka z windą)
Nie trzymam Kobiet w domu...
erpe_roman
erpe_roman
4. Betlin - TLC
5. KAT - TLC
6. Piroman
7...
8...
9...
4. Betlin - TLC
5. KAT - TLC
6. Piroman
7...
8...
9...
Norbert , a ta lista z pierwszej strony z 9 kwietnia to już nie aktualna ?
Czy mam Ci się od nowa zapisywać ?

Czy mam Ci się od nowa zapisywać ?

tak proszę od nowa, niech to bedzie aktualna i ostatnia lista
4. Betlin - TLC
5. KAT - TLC
6. Piroman
7.Piotrek M -Patrol Y60 LWB
4. Betlin - TLC
5. KAT - TLC
6. Piroman
TO znaczy jakbym, może, ewentualnie..... znalazł czas też został bym przygarnięty do grona leniwie toczących, biwakujących, zwiedzających terenowych turystów.bert pisze:Panowie podkreślam impra nieodpłatnie dostępna jest dla aut wyprawowych.
Typowa terenówka oznacza auto wyprawowe oparte o jakąkolwiek terenówkę (nie ciężarową, nie busowatą) ale wyprawówkę z socjalem. Może to być np: namiot dachowy. Busowate terenówki to oddzielna kategoria
mogę rozważyć ileś miejsc dla "niewyprawówek" ale sorka nie mogę naciągać przyjętych reguł ni finansujących (?) to samorządów i takie mogą być (nie wiem jeszcze) odpłatnie.
no i jeszcze jedno, nie ma podziałów swój wróg (forumowych) może przyjechać każdy, nawet Zibi

bądz twardy ........ i odpuść sobie!!!!!
a tak jaśniej?
Coś tam kiedyś w 2008 niazatrybiło między nami na Pomeranii...... 

Odpowiedz sobie sam najpierw na poniższe:
a- masz auto mieszkalno/wyprawowe?
b- nie starasz się o udział w Pomeranii (to jest zamknięte, nic się nie zmieniło)a ew chcesz się wybrać na: "auto-hotel... itd"
c-przyjedziesz się wyłącznie bawić? czyli nie jako "organizator wszechrzeczy"?
jeśli odpowiedź jest 3 x tak
to przejdźmy do istoty mojej prośby o jaśniej:
pytałem o co chodzi z tym psem, hotelem i innymi niezbyt dla mnie jasnymi elementami Twojego posta.
Zasady są przecież proste. Pomijając auto wyprawowo/mieszkalne które jest elementem podstawowym: szanuję spokój i wypoczynek innych, nie zakłócam ich wypoczynku samochodem lub psem bez tłumika. Zachowuje się tak, jak bym oczekiwał by zachowywali się inni. Odpowiadam za to co robię oraz za to czego nie zrobiłem.
No zwyczajnie jak na wyprawie

a- masz auto mieszkalno/wyprawowe?
b- nie starasz się o udział w Pomeranii (to jest zamknięte, nic się nie zmieniło)a ew chcesz się wybrać na: "auto-hotel... itd"
c-przyjedziesz się wyłącznie bawić? czyli nie jako "organizator wszechrzeczy"?
jeśli odpowiedź jest 3 x tak
to przejdźmy do istoty mojej prośby o jaśniej:
pytałem o co chodzi z tym psem, hotelem i innymi niezbyt dla mnie jasnymi elementami Twojego posta.
Zasady są przecież proste. Pomijając auto wyprawowo/mieszkalne które jest elementem podstawowym: szanuję spokój i wypoczynek innych, nie zakłócam ich wypoczynku samochodem lub psem bez tłumika. Zachowuje się tak, jak bym oczekiwał by zachowywali się inni. Odpowiadam za to co robię oraz za to czego nie zrobiłem.
No zwyczajnie jak na wyprawie

Z mojej strony 3 x tak ...... kiedyś już to Polska przerabiała...
Auto jak najbardziej terenowo/wyprawowo/przeprawowe z miejscem do spania ... dla mojej, bo moje chrapanie wymusiło zakup namiotu dla mnie...
Pies....to mała Kaszubka szczekająca na dzieciaki, a hotel to taki dla psów by sobie właściciele odpoczęli bez czworonoga ... lub na odwrót. Oczywiście psiak do hotelu w Gdańsku przed wyjazdem.

Auto jak najbardziej terenowo/wyprawowo/przeprawowe z miejscem do spania ... dla mojej, bo moje chrapanie wymusiło zakup namiotu dla mnie...

Pies....to mała Kaszubka szczekająca na dzieciaki, a hotel to taki dla psów by sobie właściciele odpoczęli bez czworonoga ... lub na odwrót. Oczywiście psiak do hotelu w Gdańsku przed wyjazdem.
no to czemu jeszcze się nie dopisałeś?
psa do hotelu? trzeba nie mieć serca dla przyjaciela
psa do hotelu? trzeba nie mieć serca dla przyjaciela
4. Betlin - TLC
5. KAT - TLC
6. Piroman
8. Jezus - TLC
14-16 VIII pasowna data.... dzieciaki na obozie przetrwania....
4. Betlin - TLC
5. KAT - TLC
6. Piroman
8. Jezus - TLC
14-16 VIII pasowna data.... dzieciaki na obozie przetrwania....

Mam dwie lub trzy potencjalnie chętne złogi z 3miasta.... ale potrzebują terminu, krótkiego opisu wydarzenia i ewentualnych kosztów.... a czas nagli... 

No masz przecież termin oraz co sie będzie działo w pierwszym poście Norberta.
A co potrzebujesz wiecej ?
A co potrzebujesz wiecej ?
ma być darmo, noclegi biwaki, trasa darmo. ew dobrowolna zrzuta po 100 na cole dla orgów (jak kto może, jak nie to trudno)
Doprecyzuję termin na: od czwartek wieczorem (po 18) do niedziela ca 14 z opcją na spotkanie z piątkowiczami w piątek wieczorem.
Czwartek 13
Biwak nad jeziorem, ognisko ryncami uczestników
Piątek 14
Program luźny, biwak nad jeziorem dookoła teren po którym można sobie pojeździć. Wycieczka turystyczna trasa według mapy 1 : 100 000, nb każdy uczestnik zaopatruje się w mapę na własna rękę. Mapy WZK-art Stargard Szczeciński i Złocieniec. Wieczorem ognisko wykonane ryncami uczestników, nadal biwak nad jeziorem.
Sobota 15
Wyjazd na trasę według RB ca 180 km
Biwak koło Goleniowa (bez dostępu do wody) jak wyprawówki to wodę własną mają. O północy wyjazd spod Goleniowa na nocna trasę według RB ca 180 km w okolice Drawska
Niedziela 16
Biwak nad jeziorem, dookoła teren do pojeżdżenia, pogaduszki itp Koniec
Przypominam, auta wyprawowe
Udział na odpowiedzialność własną. Ogniska itp w ramach czynu społecznego. Każdy swoje ŚMIECI ZABIERA ZE SOBĄ
EDYTA:
150 na 180 (kilometrów)
Doprecyzuję termin na: od czwartek wieczorem (po 18) do niedziela ca 14 z opcją na spotkanie z piątkowiczami w piątek wieczorem.
Czwartek 13
Biwak nad jeziorem, ognisko ryncami uczestników
Piątek 14
Program luźny, biwak nad jeziorem dookoła teren po którym można sobie pojeździć. Wycieczka turystyczna trasa według mapy 1 : 100 000, nb każdy uczestnik zaopatruje się w mapę na własna rękę. Mapy WZK-art Stargard Szczeciński i Złocieniec. Wieczorem ognisko wykonane ryncami uczestników, nadal biwak nad jeziorem.
Sobota 15
Wyjazd na trasę według RB ca 180 km
Biwak koło Goleniowa (bez dostępu do wody) jak wyprawówki to wodę własną mają. O północy wyjazd spod Goleniowa na nocna trasę według RB ca 180 km w okolice Drawska
Niedziela 16
Biwak nad jeziorem, dookoła teren do pojeżdżenia, pogaduszki itp Koniec
Przypominam, auta wyprawowe
Udział na odpowiedzialność własną. Ogniska itp w ramach czynu społecznego. Każdy swoje ŚMIECI ZABIERA ZE SOBĄ
EDYTA:
150 na 180 (kilometrów)
No i git. Osobiście jestem piątkowo- wieczorny..... przed terminem tylko o miejsce piątkowo/sobotniego biwaku poproszę. 

Witam
Pisał bym się ,ale czy decyzja z dnia na dzień wchodziła by w rachubę ,niestety jestem uzależniony.....
od pracy
... warunki powinienem spełnić jeśli chodzi o zaplecze autowe jak i biwakowe ... ?!
Pisał bym się ,ale czy decyzja z dnia na dzień wchodziła by w rachubę ,niestety jestem uzależniony.....

Najpierw do bólu,a później nie ma,że boli - NIEPRZEMAKALNI
Fotki
Fotki
4. Betlin - TLC
5. KAT - TLC
6. Piroman
8. Jezus - TLC