Pick-up Adventure Zima 2008

Moderator: Misiek Bielsko

Awatar użytkownika
Damian

Kontaktowanie:

Post autor: Damian » sob sty 19, 2008 10:51 pm

RIDER_WAWA pisze:
Kylon pisze:Widać nie spodobało się komuś, że może handlujesz zabawkami RC. Też terenówki i może zagrożenie stwarzasz :wink: Albo zabawki są kontrowersyjne. Któż to wie. :o
:)21 :)21 :)21
Być może .... grom wie

prosilbym moderatora o uzasadnienie zbanowania uzytkownika riderwawacom - chialbym wyniesc lekcje na przyszlosc
Chodzi o to, że reklamowanie swoich usług, produktów na forum jest zabronione. Wielu z forumowiczów siedzi w branży off-roadowej, posiadają uznane warsztaty, sa przedstawicielami zagranicznych firm, sprzedają używane 4x4. Regulamin ogranicza wszelkie formy reklamy w trosce o merytoryczność i obiektywizm forum.

Jakbyś handlował mongolskimi garnkami i zamieścił sobie w podpisie link do sklepu, to też byś otrzymał bana.

P.S. Właściciel rajdy4x4 też ma sklep off-roadowy ;) :)21
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.

LR

Awatar użytkownika
RIDER_WAWA
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: RIDER_WAWA » ndz sty 20, 2008 5:25 pm

Nie przypominam sobie zebym cokolwiek reklamował na forum 4x4

Szkoda ze nie ma zakazu/informacji wyrazonej jasno i klarownie w regulaminie - nie wpisalbym swoich www do podpisu.
Jest strona www w profilu i link do niej wyświetla się w postaci przycisku www - przez co szybko mozna przelaczyc sie na strone uzytkownika Dlatego nierozumiem co komu przeszkadza dodatkowo link w podpisie do tej samej strony.
No nic - linkow juz nie ma , po temacie.

dzieki za pomoc - pozdrawiam
Mitsu L200 RalliArt 2007
Seba - Warszawa
GG: 2078173

Awatar użytkownika
RIDER_WAWA
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: RIDER_WAWA » ndz sty 20, 2008 5:43 pm

Impreza bardzo mi się podobała , wspaniali ludzie , super organizacja (ave Kylon) , swietne zadania , trasa bardzo dziekawa , bardzo milo spedzony weekend - polecam wszystkim !!
Juz nie moge sie doczekac na następne eskapady.

Ten post pisze z Klekotek - zostałem w hotelu do poniedzialku , gdyż padł alarm w moim aucie. Jutro rano assistance ma zabrac maszyne do serwisu w Olsztynie, i mam nadzieje szczesliwie wrocic do wawy.

Pierwsze foty z PICKUP ADVENTURE 2008
Odprawa - Fury jeszcze czyste , dziewicze ...

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio zmieniony ndz sty 20, 2008 5:56 pm przez RIDER_WAWA, łącznie zmieniany 1 raz.
Mitsu L200 RalliArt 2007
Seba - Warszawa

Awatar użytkownika
kpeugeot

Kontaktowanie:

Post autor: kpeugeot » ndz sty 20, 2008 5:52 pm

RIDER_WAWA pisze:Impreza bardzo mi się podobała , wspaniali ludzie , super organizacja (ave Kylon) - polecam wszystkim i mam nadzieje na następne eskapady.

Ten post pisze z Klekotek - zostałem w hotelu do poniedzialku , gdyż padł alarm w moim aucie. Jutro rano assistance ma zabrac maszyne do serwisu w Olsztynie, i mam nadzieje szczesliwie wrocic do wawy.

Obrazek
bez komentarza jeśli chodzi o auto :)21
TARO 3,0V6 LJ70 LJ78
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!

Awatar użytkownika
RIDER_WAWA
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: RIDER_WAWA » ndz sty 20, 2008 6:00 pm

kpeugeot pisze:
RIDER_WAWA pisze:Impreza bardzo mi się podobała , wspaniali ludzie , super organizacja (ave Kylon) - polecam wszystkim i mam nadzieje na następne eskapady.

Obrazek
bez komentarza jeśli chodzi o auto :)21
cóż zrobic - zycie - heheh
....
ale sa tez pozytywy tej awarii - impreza bedzie za free , siedze w hotelu na koszt mitsubishi - dzieki kosa za blyskotliwą porade !!
Assistance dobra rzecz !!
Mitsu L200 RalliArt 2007
Seba - Warszawa

Awatar użytkownika
Damian

Kontaktowanie:

Post autor: Damian » ndz sty 20, 2008 6:05 pm

ktoś się odważył zjechać z asfaltu? choćby na użytek zdjęcia? :)21
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.

LR

Awatar użytkownika
Mroczny

Post autor: Mroczny » ndz sty 20, 2008 6:12 pm

łolaboga

assistance
hotel
eskapada

świat się kończy
:)21

Awatar użytkownika
RIDER_WAWA
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: RIDER_WAWA » ndz sty 20, 2008 6:14 pm

Mroczny pisze:łolaboga

assistance
hotel
eskapada

świat się kończy
:oops:
Mitsu L200 RalliArt 2007
Seba - Warszawa

Awatar użytkownika
Mroczny

Post autor: Mroczny » ndz sty 20, 2008 6:25 pm

daję Ci dwa lata jak odrapanym sztruclem wylifotwanym po samo niebo będziesz oblatywał większość imprez w pl

Awatar użytkownika
kosa20
Kontaktowanie:

Post autor: kosa20 » ndz sty 20, 2008 6:50 pm

no i już w domu.

Kylon - impreza bardzo fajna, bawiliśmy się naprawdę dobrze (choć część "mapową" robiliśmy dzisiaj i słusznie bo okolice piękne i szkoda je zjeżdżać po ciemaku). :)2

Ekipa z Brodnicy - Chłopaki bez Was nie byłoby tak fajnie. serdeczne dzięki i za próby i za bardzo fajną atmosferę. Dobra Robota :)2 :D

Ekipa imprezowa - dzięki serdeczne za towarzystwo, było milo Was wszystkich poznać

pozdrawiam
kosa

Awatar użytkownika
kosa20
Kontaktowanie:

Post autor: kosa20 » ndz sty 20, 2008 6:51 pm

RIDER_WAWA pisze: ale sa tez pozytywy tej awarii - impreza bedzie za free , siedze w hotelu na koszt mitsubishi - dzieki kosa za blyskotliwą porade !!
Assistance dobra rzecz !!
spokojnie :) sam byś też na to wpadł, góra po drugim piwie :)

pozdrawiam
kosa

Awatar użytkownika
RIDER_WAWA
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: RIDER_WAWA » ndz sty 20, 2008 6:55 pm

kosa20 pisze:no i już w domu.

Kylon - impreza bardzo fajna, bawiliśmy się naprawdę dobrze (choć część "mapową" robiliśmy dzisiaj i słusznie bo okolice piękne i szkoda je zjeżdżać po ciemaku). :)2

Ekipa z Brodnicy - Chłopaki bez Was nie byłoby tak fajnie. serdeczne dzięki i za próby i za bardzo fajną atmosferę. Dobra Robota :)2 :D

Ekipa imprezowa - dzięki serdeczne za towarzystwo, było milo Was wszystkich poznać

pozdrawiam
kosa
Przylaczamy sie do podziekowan !!

Jak ktos chce pare fotek - piszcie na mail
przesle
Mitsu L200 RalliArt 2007
Seba - Warszawa

Kylon

Post autor: Kylon » ndz sty 20, 2008 6:55 pm

Bartek 4.7 pisze:Pozdrawiam Panowie i Panie,

Jak tam wrażenia po pierwszym dniu??

Pewnie właśnie się "integrujecie" 8)

Życzę miłej zabawy.

Bartek
Mijalismy się Bartku pod Płockiem :wink:
Kylon
PS. Nie zaglądam do mojego PW. Wystarczy mi e-mail.

Awatar użytkownika
RIDER_WAWA
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: RIDER_WAWA » ndz sty 20, 2008 6:57 pm

Mroczny pisze:daję Ci dwa lata jak odrapanym sztruclem wylifotwanym po samo niebo będziesz oblatywał większość imprez w pl
fajna perspektywa
mam nadzieje ze tak sie stanie
Mitsu L200 RalliArt 2007
Seba - Warszawa

Kylon

Post autor: Kylon » ndz sty 20, 2008 7:12 pm

A ja dojechałem 15 minut temu. Pojechalismy jeszcze na Mazury do rodzinki kombinując nowe ścieżynki. W Szczepankowie padłem i zasnąłem na trzy godzinki.
Kilka słów podsumowania:
Dzięki za fajną zabawę :)2 Dzięki - chłopaki z 4x4 Brodnica :)2 To już kolejna wspólna impreza i oby tak dalej :wink: Dzięki Gene za wsparcie graficzne :wink:
Pogoda troszkę zweryfikowała plany ale przynajmniej było bardziej niż turystycznie. Odcinek leśny plus dolinka z próbami zrobiły się nieco rozmoknięte. Na szczęście były tylko trzy wtopy wymagające użycia Tomkowego Patrola. Testowy Ssang Yong może więcej :)21 . Szacun, że chcieliście walczyć na próbach i w wielu przypadkach z powodzeniem. Nikt się nie zgubił więc jeden błąd w odległości o 400 m na 400 km to chyba jakoś ujdzie w tłumie :wink: Obiecuję poprawę.
Już mam sporo pomysłów na następna edycje oraz kolejna inną troszke imprezę.
Na pierwszej edycji stawiło się 16 załóg co uważam za sukces. Sporo osób w ostatniej chwili musiało zrezygnować z powodu choroby swojej lub kogoś z rodziny. Igor - trzymamy kciuki za Wiktorka.
Moje dzieciaki zadowolone.
Pozdrawiam Kylon
Kylon

Awatar użytkownika
grzes

Kontaktowanie:

Post autor: grzes » ndz sty 20, 2008 7:50 pm

Wrzuccie gdzies fotki w wiekszych rozmiarach.

Kylon a cos turystycznego nie tylko dla taczek :) ?? :lol: :wink:

Kylon

Post autor: Kylon » ndz sty 20, 2008 7:51 pm

Bedzie ;-)
Kylon

Awatar użytkownika
Altegradius
Kontaktowanie:

Post autor: Altegradius » ndz sty 20, 2008 8:09 pm

kosa20 pisze: Ekipa z Brodnicy - Chłopaki bez Was nie byłoby tak fajnie. serdeczne dzięki i za próby i za bardzo fajną atmosferę. Dobra Robota :)2 :D
Kylon pisze:Dzięki za fajną zabawę :)2 Dzięki - chłopaki z 4x4 Brodnica :)2 To już kolejna wspólna impreza i oby tak dalej :wink: ...... Pogoda troszkę zweryfikowała plany ale przynajmniej było bardziej niż turystycznie. Odcinek leśny plus dolinka z próbami zrobiły się nieco rozmoknięte..
:oops:
My również dziekujemy za wspolne zmagania! Pomoc w zorganizowaniu prób sprawila nam wiele przyjemnosci!!
Bardzo miło było również Was wszystkich poznac zarówno na probach jak i w Klekotkach.
(Poznac mniej lub bardziej.. w kazdym razie bez maku na zebach :)21 -dla wtajemniczonych)

Pogoda wpłyneła zdecydowanie na trudności terenowe. Nastawialismy sie na to, ze wszystkie próby beda z latwoscia pokonane standardowym pickupem..
Mimo przeciwnosci pogodowych (ktore jednym mogly sie podobac innym nie) musze pogratulowac zaciecia w zdobywaniu punktow
wszystkim uczestnikom..:)2
i Igorowi za zdobycie dedykowanej proby :)

Pozdrawiam.
Artur

Ram
Green Hornet

don't get stuck, drive like fuck!

http://www.turystyka4x4.pl

Ryży Koń

Post autor: Ryży Koń » ndz sty 20, 2008 8:12 pm

Ja dojechałem luzacko o 16.30. Po drodze minąłem jeszcze Andy'ego (gdzies testował przydrożna gastronomię).
Impreza zajefajna. Pierwsze koty za płoty. Jak dla mnie to cała trasa może być lasem i polem i git. Chłopaki z Brodnicy sprawdzili się na 5+. Próby fajne i dobrze dobrane jeśli chodzi o załogi początkujące. Mnie sie wszystko bardzo podobało i czekam na kolejną imprezę.
Na cześc Komandora Rajdu :) .... Nieeeeech żyyyyjeeeee naaaaaam ;)
Oczywiście pozdrawiam również wszystkich startujących. Mam nadzieję, że przy nastepnej okazji wszyscy stawią się w komplecie.

Awatar użytkownika
czaya
Kontaktowanie:

Post autor: czaya » ndz sty 20, 2008 8:23 pm

fajnie się bawiliście :)2
a resztę napisał Kylon a potem Artur trochę wyżej, więc nie będę klikał tego samego.
będę miał jakieś fotki po weekendzie - nie zapomnę podać linka.
i oby była jeszcze nie raz okazja żeby razem napić się złocistego napoju :)2

8)

ps. dziś próby są jeszcze bardziej śliskie i mokre :wink:

Awatar użytkownika
Fiba

Kontaktowanie:

Post autor: Fiba » ndz sty 20, 2008 8:41 pm

No to widze, że impreza musiala być bardzo udana.

Niech ktoś jakieś fotosy wrzuci żeby można było chociaż popatrzeć co się dzialo :)

Pozdrawiam
Lepszy głupiec wędrujący po świecie od mędrca ,który siedzi w domu.

Patrol Y60 2.8
Patrol Y61 2.8

Awatar użytkownika
bakcyl
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: bakcyl » ndz sty 20, 2008 10:01 pm

Zabawa była super-wilgoć gruntu spowodowała uśmiech wszystkich( z tego co widziałem) uczestników :D po wieczornych występach w Klekotkowej restauracji brzuch ze śmiechu obolały to był jeszce z poranka-pozdro dla członka korporacji :) :)2
Y61 2.8 long do roboty,4.0 V8 dla wrażeń,Vitara dla żony;)

Ryży Koń

Post autor: Ryży Koń » pn sty 21, 2008 12:00 pm

Eeee no to jak już wdajemy się w szczegóły to... Mak był w jednej z pozycji menu a dokładniej w torcie makowym (bardzo dobrym) więc niektórzy mogli mak miec na zębach :D
Nocne Polaków rozmowy były ... ciekawe ;)

Przyznam się, że w związku ze związkiem zacząłem w głowie obczajać trasę turystyczą po lasach spalskich i okolicy... Będe podsuwał Kylonowi przemyślenia bo okolica fajna i obfitująca w niespodzianki, a że praktycznie w środku Kraju to każdy będzie miał blisko. Ale to tylko przemyślenia....

Awatar użytkownika
Gene

Post autor: Gene » pn sty 21, 2008 1:01 pm

he he no to i ja swoje 3 gr...
Dziekuje za mily weekend i "weselne przyjecie" wieczorem. Dla Kylona to "bulka z maslem". Rutyna moze zle wplywac na poziom jednak w tym przypadku bylo bardzo fajnie. Nie wiem czy nie zostane wysmiany ale posiadajac bulwarowke tylko takie imprezy moge swoja "swinka morska" zaliczac. Naprawde byly emocje i czasami jak na Dakarze auta nadjezdzaly z 3 stron he he tak, tak bywalo smiesznie. Przyznam, ze trial robilem z lekka obawa o progi i tylny zderzak ale jak sie okazalo spokojna jazda gwarantowala przejechanie trasy bez strat. Wieczorny powrot tez dostarczyl emocji. Wybiegla nam rodzinka sarenek przed samochod. Cudem, zadnej nie trafilismy. Gdybym jechal szybciej moglo sie skonczyc nawet na drzewie.
Pozdrowienia dla wszystkich zalog, gratulacje dla wyroznionych i szacuneczek dla organizatorow.
p.s. zdjec nie mam bo albo sie jedzie albo gania z aparatem a dodatkowo pogoda byla okropna na sesje w terenie
Pajero Sport 2.5 TD Dakar
www.pajero.org.pl

Sebastian O.
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Sebastian O. » wt sty 22, 2008 6:07 pm

Dziękuje Kylonowi za organizacje I edycji PICK-UP ADVENTURE 2008, jak i wszystkim uczestnikom którzy przybyli mimo padającego deszczu, bawili się i nie narzekali :lol:

Imprezka jak najbardziej udana :)2 , wszyscy jednak na pewno na następną bedą mieli lepsze buty i opony :)21

moje fotki :

Fotki I PICK-UP ADVENTURE 2008

Z Pikapowymi pozdrowieniami :P
Sebastian O.
Ostatnio zmieniony czw sty 24, 2008 2:47 pm przez Sebastian O., łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Turystyczne zorganizowane”