Zapraszam częściejczarny75 pisze: ...Wojtka za nocleg...

Moderator: Misiek Bielsko
Zapraszam częściejczarny75 pisze: ...Wojtka za nocleg...
Między punktem "Beee" a zupą ? Tam było jeżdżone obok, pomiędzy pniakami ? Właśnie tak mnie mówiono.Gallop /RZE/ pisze:
Dziura Utopca była na "turystyku" nieobowiązkowym, przed zupą. Tyle tylko, że zupa była na Górce Igora. Może stąd nieporozumienie.
Podeślij mi na PW swój adres ...selim pisze:Pewnie terrano na sztywnych mostach
Dzięki FibaFiba pisze:Teraz my krótko było EXTRA. Już po raz drugi mieliśmy okazję być na wspaniałej imprezie i myślę że nie po raz ostatni i znów rok czekania.Jest to impreza nazwałbym Elitarna i rozumiemy że nie może być 5 razy w roku . Raz a z rozmachem, przepychem i na bogato. Podziękowania za wspólną zabawę dla ekipy z Kołobrzegu Jacka i Tomka dla weteranów Roberta i Artura no i oczywiście za Bieszczadzkie Anioły puszczane na CB przez Przemka . Fotki wkrótce.
To chyba obiecany remoncikkpeugeot pisze: - TARO robiło - i wróciło na kołach o 2.30 w nocy z niedzieli na poniedziałek
ssie robiIgor909 pisze:Podeślij mi na PW swój adres ...selim pisze:Pewnie terrano na sztywnych mostach
Wyślę Ci dyploma bo siedzi mi w głowie
Przy takiej ilości Lekarzy różnej specjalizacji czułem się bezpieczniequbus pisze:choc jednego bym przejechal. Igor nie wyskakuj mi przed maske jak sie delektuje szumem moich MT-ow na asfalcie![]()
Prawieselim pisze:
To się działo w Natura Parku ?
Kurcze!! Wczoraj chodził mi pomysł stworzenia po Wilczych galerii zdjęć "Wilcze są dla dzieci"... i żeś mi Pan zeżarł pierwszeństwo. Ale idea pozostaje słuszna!czarny75 pisze:http://picasaweb.google.pl/pietrzakkari ... directlink
Wrzucajcie na Picasawilkens pisze:Moze wszystkie galerie/fotki przeslac do Igora - niech wsadzi na swoja strone.
Kazdy sobie sciagnie co tam bedzie chcial.
sorrki ale od razu wylądowałem z małym w szpitaku na wycinaniu migdałków. dziś wróciłem ze szpitala - jak sie uda wrzucęIgor909 pisze:Mógłbyś wrzucićbrodafidela pisze: mam pare zdjęć wozów i kuni.
pozdrów Małolata i uściśnij Mu łapę od nas wszystkichbrodafidela pisze:sorrki ale od razu wylądowałem z małym w szpitaku na wycinaniu migdałków. dziś wróciłem ze szpitala - jak sie uda wrzucęIgor909 pisze:Mógłbyś wrzucićbrodafidela pisze: mam pare zdjęć wozów i kuni.
Na razie nie mogę, miał tam "dzybolka" (czyli wenflon) - a to dla niego prawie śmiertelna ranakosa20 pisze:pozdrów Małolata i uściśnij Mu łapę od nas wszystkichbrodafidela pisze:
sorrki ale od razu wylądowałem z małym w szpitaku na wycinaniu migdałków. dziś wróciłem ze szpitala - jak sie uda wrzucę
no to jest extraGallop /RZE/ pisze:Kurcze!! Wczoraj chodził mi pomysł stworzenia po Wilczych galerii zdjęć "Wilcze są dla dzieci"... i żeś mi Pan zeżarł pierwszeństwo. Ale idea pozostaje słuszna!czarny75 pisze:http://picasaweb.google.pl/pietrzakkari ... directlink
Ja do wspólnej galerii proponuję takie:
http://picasaweb.google.com/Gallop.rze/Wilcze09#
Zdjęć z imprezy jest u wszystkich pewnie z miliard. Sądzę, że spokojnie można uskładać Top-100 off-roadowych dzieci.
Trzymajcie sie chlopaki... mam nadzieje ze wszystko ok i juz jest w lepszym nastroju maly.brodafidela pisze:Na razie nie mogę, miał tam "dzybolka" (czyli wenflon) - a to dla niego prawie śmiertelna ranakosa20 pisze:pozdrów Małolata i uściśnij Mu łapę od nas wszystkichbrodafidela pisze:
sorrki ale od razu wylądowałem z małym w szpitaku na wycinaniu migdałków. dziś wróciłem ze szpitala - jak sie uda wrzucę![]()
Na piersi wciąz naklejki od czujników do znieczulenia - oderwać nie pozwala-liczę że same odpadną
![]()
Poza tym to on chciał tylko popatrzeć jak wygląda sala operacyjna - a nie tam zostać.
Ale jest dobrze. Dajemy radę![]()
Dwie doby w szpitalu wykończyły nas obu .... (w zasadzie trzech - bo w kredensie padł akumulator po dwóch dniach postoju, eghhhh)
Jak tylko Dzielny Szeryf Lucky Luke dojdzie do siebie, przekażę uściski.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości