Pick-up Adventure Zima 2008
Moderator: Misiek Bielsko
Fajne fotki.
Jeśli ktoś ma fotki którymi chce się pochwalić prośba o przesłanie do piątku. W sobotę zrobię galerie z wyjazdu na stronce.
Dwie kolejne imprezki już w przygotowaniu. Info wkrótce.
- Terenowe ABC
- Pick Up Adventure II - Wiosna 2008
Jeśli ktoś ma fotki którymi chce się pochwalić prośba o przesłanie do piątku. W sobotę zrobię galerie z wyjazdu na stronce.
Dwie kolejne imprezki już w przygotowaniu. Info wkrótce.
- Terenowe ABC
- Pick Up Adventure II - Wiosna 2008
Kylon
PS. Nie zaglądam do mojego PW. Wystarczy mi e-mail.
Pajero Sport 2.5 TD Dakar
www.pajero.org.pl
www.pajero.org.pl
Pick-up Adventure 2 - wiosna.
Plan jest taki aby impreza odbyła się na początku kwietnia na Pomorzu w okolicach Choczewa. To tam gdzie odbywała się Żelazna od jej początków. Zdaję sobie sprawę że dla wielu z was to daleko ale teren jest przepiękny. Po drugie impreza miała by być przedsmakiem Żelaznej w klasie turystycznej oczywiście na zasadach jak poprzednio - bez zniszczeń.
Czy problemem było by abyście przyjechali już w piątek wieczorem. Chciałbym aby cała sobota była na zabawę bardziej stacjonarnie niż poprzednio. Dodatkowo wprowadzimy szkolenie - czyli terenowe ABC dla początkujących.
Plan jest taki aby impreza odbyła się na początku kwietnia na Pomorzu w okolicach Choczewa. To tam gdzie odbywała się Żelazna od jej początków. Zdaję sobie sprawę że dla wielu z was to daleko ale teren jest przepiękny. Po drugie impreza miała by być przedsmakiem Żelaznej w klasie turystycznej oczywiście na zasadach jak poprzednio - bez zniszczeń.
Czy problemem było by abyście przyjechali już w piątek wieczorem. Chciałbym aby cała sobota była na zabawę bardziej stacjonarnie niż poprzednio. Dodatkowo wprowadzimy szkolenie - czyli terenowe ABC dla początkujących.
Kylon
Zawsze jest to pewien problem ale jesli baza (nocleg) bedzie czynna cala noc z piatku na sobote to nawet ludzie po pracy moga dojechac. Formula startu z Warszawy byla fajna ale teraz zmienia sie lokalizacja i chyba standardem jest, ze imprezy zaczynaja sie w sobote rano a uczestnicy przybywaja na miejsce w piatek. Dla mnie nie ma problemu. Choc nie wiem czy "swinka" sie zalapie. 

Pajero Sport 2.5 TD Dakar
www.pajero.org.pl
www.pajero.org.pl
sporo czasu minęło, więc jako odświeżacz ...
kilka fotek
http://picasaweb.google.pl/4x4Brodnica/ ... reZima2008

kilka fotek
http://picasaweb.google.pl/4x4Brodnica/ ... reZima2008
okolice ChoczewaKylon pisze:Pick-up Adventure 2 - wiosna.

https://get.google.com/albumarchive/113 ... 1315771582
PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota
-
- jestem tu nowy...
I jak planyKylon pisze:Pick-up Adventure 2 - wiosna.

Ja bym sie pisał

L200 RalliArt
No dobra. Kolejne Nadleśnictwo, które zamknęło swoje drogi prawdopodobnie w wyniku szaleństw kilku debili
. Szkoda bo relacje mieliśmy bardzo dobre i teren fajowy. W związku z tym trasa wstępnie powstała w zupełnie innym kierunku świata. Mi sie bardzo podoba (mało asfaltów). W sobotę jadę ją przejechać ponownie i zostanie tylko jej rozrysowanie. Z terminem imprezki celuję na koniec kwietnia, początek maja. Na pewno nie tak aby trafić w weekend majowy. Muszę sprawdzić jeszcze dostępność ośrodka, w którym będziemy spali. Zainteresowanych proszę o info na mojego e-maila. Kierunek północno wschodni. Jak zwykle ruszamy z Warszawy.

Kylon
Kylon pisze:No dobra. Kolejne Nadleśnictwo, które zamknęło swoje drogi prawdopodobnie w wyniku szaleństw kilku debili. Szkoda bo relacje mieliśmy bardzo dobre i teren fajowy. W związku z tym trasa wstępnie powstała w zupełnie innym kierunku świata. Mi sie bardzo podoba (mało asfaltów). W sobotę jadę ją przejechać ponownie i zostanie tylko jej rozrysowanie. Z terminem imprezki celuję na koniec kwietnia, początek maja. Na pewno nie tak aby trafić w weekend majowy. Muszę sprawdzić jeszcze dostępność ośrodka, w którym będziemy spali. Zainteresowanych proszę o info na mojego e-maila. Kierunek północno wschodni. Jak zwykle ruszamy z Warszawy.
coś ... cisza ... a szkoda ...