Pick-up Adventure Zima 2008

Moderator: Misiek Bielsko

Kylon

Post autor: Kylon » śr sty 23, 2008 8:21 am

Fajne fotki.
Jeśli ktoś ma fotki którymi chce się pochwalić prośba o przesłanie do piątku. W sobotę zrobię galerie z wyjazdu na stronce.
Dwie kolejne imprezki już w przygotowaniu. Info wkrótce.
- Terenowe ABC
- Pick Up Adventure II - Wiosna 2008
Kylon
PS. Nie zaglądam do mojego PW. Wystarczy mi e-mail.

Awatar użytkownika
Gene

Post autor: Gene » śr sty 23, 2008 9:03 am

Pajero Sport 2.5 TD Dakar
www.pajero.org.pl

Kylon

Post autor: Kylon » czw lut 07, 2008 8:39 am

Pick-up Adventure 2 - wiosna.
Plan jest taki aby impreza odbyła się na początku kwietnia na Pomorzu w okolicach Choczewa. To tam gdzie odbywała się Żelazna od jej początków. Zdaję sobie sprawę że dla wielu z was to daleko ale teren jest przepiękny. Po drugie impreza miała by być przedsmakiem Żelaznej w klasie turystycznej oczywiście na zasadach jak poprzednio - bez zniszczeń.
Czy problemem było by abyście przyjechali już w piątek wieczorem. Chciałbym aby cała sobota była na zabawę bardziej stacjonarnie niż poprzednio. Dodatkowo wprowadzimy szkolenie - czyli terenowe ABC dla początkujących.
Kylon

Awatar użytkownika
Gene

Post autor: Gene » czw lut 07, 2008 9:49 am

Zawsze jest to pewien problem ale jesli baza (nocleg) bedzie czynna cala noc z piatku na sobote to nawet ludzie po pracy moga dojechac. Formula startu z Warszawy byla fajna ale teraz zmienia sie lokalizacja i chyba standardem jest, ze imprezy zaczynaja sie w sobote rano a uczestnicy przybywaja na miejsce w piatek. Dla mnie nie ma problemu. Choc nie wiem czy "swinka" sie zalapie. :wink:
Pajero Sport 2.5 TD Dakar
www.pajero.org.pl

Awatar użytkownika
HugoOrmo
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: HugoOrmo » pt lut 08, 2008 1:04 am

No to swietnie, lokalizacja si bo to w polowie drogi pomiedzy polwyspem a Leba...no i w koncu bede mial blisko na pick-up'owa impreze...kiedy zapisy? :wink:
Ino powiadam Ci: nie przeprowadzaj słonia przez ucho igielne z muszlą na plecach...

Awatar użytkownika
czaya
Kontaktowanie:

Post autor: czaya » pn lut 25, 2008 11:29 pm

sporo czasu minęło, więc jako odświeżacz ... 8)

kilka fotek

http://picasaweb.google.pl/4x4Brodnica/ ... reZima2008

Awatar użytkownika
Adas

Kontaktowanie:

Post autor: Adas » wt lut 26, 2008 6:47 am

Kylon pisze:Pick-up Adventure 2 - wiosna.
Plan jest taki aby impreza odbyła się na początku kwietnia na Pomorzu w okolicach Choczewa. To tam gdzie odbywała się Żelazna od jej początków. Zdaję sobie sprawę że dla wielu z was to daleko ale teren jest przepiękny. Po drugie impreza miała by być przedsmakiem Żelaznej w klasie turystycznej oczywiście na zasadach jak poprzednio - bez zniszczeń.
Czy problemem było by abyście przyjechali już w piątek wieczorem. Chciałbym aby cała sobota była na zabawę bardziej stacjonarnie niż poprzednio. Dodatkowo wprowadzimy szkolenie - czyli terenowe ABC dla początkujących.
okolice Choczewa :)2 , fajne tereny no i będę miał bliżej , wiec chyba także przyjadę

Awatar użytkownika
borys76

Post autor: borys76 » ndz mar 02, 2008 9:11 pm

Witam
Czy coś wiadomo na temat dokładniejszego terminu ?
Nissan PickUp 32" BFG AT

Sebek L200
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Sebek L200 » wt mar 11, 2008 8:27 pm

Kylon pisze:Pick-up Adventure 2 - wiosna.
I jak plany ?? wiadomo cos wiecej nt PickupAdventure II lub tym podobnych ?

Ja bym sie pisał !!
L200 RalliArt

Kylon

Post autor: Kylon » czw mar 13, 2008 8:12 am

Kolega Jacek walczy dzielnie w zaprzyjaźnionym Nadleśnictwie. W przyszłym tygodniu będzie wiadomo. Jeśli się nie uda tu to odbędzie się tam :wink:
Kylon

Kylon

Post autor: Kylon » wt kwie 01, 2008 2:44 pm

No dobra. Kolejne Nadleśnictwo, które zamknęło swoje drogi prawdopodobnie w wyniku szaleństw kilku debili :evil: . Szkoda bo relacje mieliśmy bardzo dobre i teren fajowy. W związku z tym trasa wstępnie powstała w zupełnie innym kierunku świata. Mi sie bardzo podoba (mało asfaltów). W sobotę jadę ją przejechać ponownie i zostanie tylko jej rozrysowanie. Z terminem imprezki celuję na koniec kwietnia, początek maja. Na pewno nie tak aby trafić w weekend majowy. Muszę sprawdzić jeszcze dostępność ośrodka, w którym będziemy spali. Zainteresowanych proszę o info na mojego e-maila. Kierunek północno wschodni. Jak zwykle ruszamy z Warszawy.
Kylon

ogon
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: ogon » pt maja 09, 2008 7:10 pm

Witam. To kiedy w końcu odbędzie się druga edycja imprezy?

Awatar użytkownika
offroad
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: offroad » wt maja 20, 2008 4:17 pm

Kylon pisze:No dobra. Kolejne Nadleśnictwo, które zamknęło swoje drogi prawdopodobnie w wyniku szaleństw kilku debili :evil: . Szkoda bo relacje mieliśmy bardzo dobre i teren fajowy. W związku z tym trasa wstępnie powstała w zupełnie innym kierunku świata. Mi sie bardzo podoba (mało asfaltów). W sobotę jadę ją przejechać ponownie i zostanie tylko jej rozrysowanie. Z terminem imprezki celuję na koniec kwietnia, początek maja. Na pewno nie tak aby trafić w weekend majowy. Muszę sprawdzić jeszcze dostępność ośrodka, w którym będziemy spali. Zainteresowanych proszę o info na mojego e-maila. Kierunek północno wschodni. Jak zwykle ruszamy z Warszawy.

coś ... cisza ... a szkoda ...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Turystyczne zorganizowane”