W sobotę byłem w pobliżu z kierowcą (Jola)

Moderator: Misiek Bielsko
no to się chyba obrazimy na CiebieWojtek pisze:Q*wa![]()
W sobotę byłem w pobliżu z kierowcą (Jola)![]()
![]()
a telefon Ci się popsuł czy rozładował ?Wojtek pisze:Liczyłem, że jeździcie a nie spożywacie
jeszcze jest 10-12 miejscKatrinka75 pisze:Hejka, jak wygląda lista na Mazury? Są jeszcze jakieś miejsca?
Odlicz ekipę z Kobylanówkosa20 pisze: jeszcze jest 10-12 miejsc
Dzięki za info, bo jakoś ze strony nie można się zarejestrować, stąd wydedukowałamkosa20 pisze:jeszcze jest 10-12 miejscKatrinka75 pisze:Hejka, jak wygląda lista na Mazury? Są jeszcze jakieś miejsca?
nastąpił, hmmm, pad serwera. Jutro powinno hulać znowuKatrinka75 pisze: Dzięki za info, bo jakoś ze strony nie można się zarejestrować, stąd wydedukowałamże lista jest zamknięta
kosa20 pisze:nastąpił, hmmm, pad serwera. Jutro powinno hulać znowuKatrinka75 pisze: Dzięki za info, bo jakoś ze strony nie można się zarejestrować, stąd wydedukowałamże lista jest zamknięta
Kurczaki... Kosa muszę koniecznie skołować tę maszynkę do produkcji tych kolorowaych papierków malowaychkosa20 pisze:Informacje dodatkowe, nowe:
1.
Będzie możliwość korzystania z zabiegów SPA, jeśli Wasze Panie są zainteresowane, to prosimy o samodzielne dzwonienie do Księżycowego Dworku i ustalanie sobie godzin i rodzaju zabiegu. W każdym razie zapewniono nas, że są gotowi, na czas naszego pobytu, zapewnić pełną obsługę.
2.
W opcji, za niewielką dodatkową opłatą, będzie możliwość wybrania się wieczorem, transporterem opancerzonym do Wilczego Szańca na zwiedzanie. Dodatkową oprawę zapewni grupa rekonstrukcyjna.
Cena wynosi bodajże 20 lub 30 złotych od osoby, chętni proszeni są o napisanie maila do nas, my przekierujemy je do organizatorów tego przedsięwzięcia
Będą dwa dni pięknego turystyka, dla chętnych teren do upalania opcjonalnego. Będzie zwiedzanie i atrakcje dla dzieciaków, wizyta w manufakturze u pruskiego dziedzica i dużo, dużo innych atrakcji.
no
Dziedzic ma fantazję i niesamowity zapał. W latach 90tych wymyślił sobie nowy sposób na życie i mozolnie, kosztem wielu wyrzeczeń go realizował.sikorek102 pisze:bo to jest dziedzic Pruski, Wawrzyniec Pruski
Kurza dupakosa20 pisze: A zresztą, poczytajcie sobie, zajrzyjcie:
http://nakomiady.pl/
nie, w tę stronę nie poszedł i dobrzeWojtek pisze:Kurza dupakosa20 pisze: A zresztą, poczytajcie sobie, zajrzyjcie:
http://nakomiady.pl/![]()
Ale pieców chlebowych nie produkuje...
no nie ma, nie spina się odległościowo, niestety. Może kiedyś przy okazji innej imprezyjanusz k160 pisze:Kosa-napisz, że jeszcze Wizna w programie jest-mój młody spac nie może z wrażenia....
czyżby pomnik Watera już mu się znudziłjanusz k160 pisze:Kosa-napisz, że jeszcze Wizna w programie jest-mój młody spac nie może z wrażenia....
Wiesz, opinia jednego gościa i to z szechterowskiej gazety mnie/nas wali-tak po prostu....Jureq pisze:czyżby pomnik Watera już mu się znudziłjanusz k160 pisze:Kosa-napisz, że jeszcze Wizna w programie jest-mój młody spac nie może z wrażenia....![]()
![]()
niech młody poczyta: http://bialystok.gazeta.pl/bialystok/1, ... owej_.html to mu się lepiej będzie spało![]()
a jak to nie pomorze to mam chyba gdzieś jeszcze peerelowską Encyklopedię II WŚ - tam to dopiero są ciekawe historie do poduszki
się czepiasz waćpan, pewnie po Mazury być miało ale widać jakoś mi nie wyszłosikorek102 pisze:pomorze, powiadasz?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość