Moderator: Misiek Bielsko
Hieee, nieźle - akurat bardzo dużo czytałem ostatnio na temat Wizny. Trafiłem również na wywiad z dr Wesołowskim, który skłonił mnie do zgłębienia tematu. Ów wywiad wywołał burzę w polskim środowisku historyków, wytknięto mu mnóstwo nieścisłości i ignorowanie źródeł niemieckich (dokumentów sztabowych, akt, raportów) dotyczących strat własnych (tak jakby dr Wesołowski założył, że Niemcy zamiast propagandowo zaniżać straty, to je zawyżali), braku miejsca pochówku żołnierzy niemieckich, masowej dezercji Polaków.Jureq pisze:czyżby pomnik Watera już mu się znudziłjanusz k160 pisze:Kosa-napisz, że jeszcze Wizna w programie jest-mój młody spac nie może z wrażenia....![]()
![]()
niech młody poczyta: http://bialystok.gazeta.pl/bialystok/1, ... owej_.html to mu się lepiej będzie spało![]()
Rozumiem, że podstawiają ten transporter i jadę za fajerąkosa20 pisze: W opcji, za niewielką dodatkową opłatą, będzie możliwość wybrania się wieczorem, transporterem opancerzonym do Wilczego Szańca na zwiedzanie.
tak, karwa, i to czego nie wysadzili niemcy, Ty zdemolujesz do końcaCatkiller pisze:Rozumiem, że podstawiają ten transporter i jadę za fajerąkosa20 pisze: W opcji, za niewielką dodatkową opłatą, będzie możliwość wybrania się wieczorem, transporterem opancerzonym do Wilczego Szańca na zwiedzanie.
przecie, ja jestem niespotykanie spokojny człowiekkosa20 pisze:tak, karwa, i to czego nie wysadzili niemcy, Ty zdemolujesz do końcaCatkiller pisze:Rozumiem, że podstawiają ten transporter i jadę za fajerąkosa20 pisze: W opcji, za niewielką dodatkową opłatą, będzie możliwość wybrania się wieczorem, transporterem opancerzonym do Wilczego Szańca na zwiedzanie.
faktCatkiller pisze:
przecie, ja jestem niespotykanie spokojny człowiek
w poniedziałek rano wyjeżdżamy...Zbowid pisze:Kosa, to już niedługo chyba... jakieś newsy
Podobno Zbowid mówi i pisze że podobno ....Zbowid pisze:... jakieś newsy
Skłonni jesteśmy w pojedynczy samochód wyskoczyć..... Powaga. Posłuchaj Sabatonu--młody chodzi zauroczony...kosa20 pisze:no nie ma, nie spina się odległościowo, niestety. Może kiedyś przy okazji innej imprezyjanusz k160 pisze:Kosa-napisz, że jeszcze Wizna w programie jest-mój młody spac nie może z wrażenia....
Obiecałem na myszach pędzone to przywiozęIgor V8 pisze:Podobno Zbowid mówi i pisze że podobno ....Zbowid pisze:... jakieś newsy
... może będzie
Podobno ...Zbowid pisze:
Obiecałem na myszach pędzone to przywiozę
Ty może regulamin doczytajIgor V8 pisze:Podobno ...Zbowid pisze:
Obiecałem na myszach pędzone to przywiozę
Brzydzę się alkoholem ...Catkiller pisze:
"Standardowo 24 godziny na dobę będziemy przy Was, trzeźwi i dyspozycyjni. "
a to jest nas paruIgor V8 pisze:Brzydzę się alkoholem ...Catkiller pisze:
"Standardowo 24 godziny na dobę będziemy przy Was, trzeźwi i dyspozycyjni. "
Tak tak ...Catkiller pisze:
a to jest nas paru![]()
Znaczy klub taki zakładamy, tych co nie lubiąIgor V8 pisze:Tak tak ...Catkiller pisze:
a to jest nas paru![]()
Ty karwa od razu napisz, że wszywki macie a nie ...brzydzę się....Catkiller pisze:Znaczy klub taki zakładamy, tych co nie lubiąIgor V8 pisze:Tak tak ...Catkiller pisze:
a to jest nas paru![]()
znaczy, piszemy tu o haftowaniu, bo impreza rodzinna itp.janusz k160 pisze:
Ty karwa od razu napisz, że wszywki macie a nie ...brzydzę się....Ja mam wszywkę. ekipa rzeszów 4x4 ma wszywki i co... wszywki są po to, aby je pokonywać
![]()
![]()
![]()
![]()
Proszę mnie tutaj nie marudzić....
Nie mam zaszytej dupy ...janusz k160 pisze:
Ty karwa od razu napisz, że wszywki macie a nie ...brzydzę się....
oj tam, oj tam. Wszywki pomocne są. Ale tak jak Igor napisał, tu silnom wolem trza mieć (ja sobie kupiłem taką kość do obgryzania, jak dla swojego bernardyna)janusz k160 pisze: Ty karwa od razu napisz, że wszywki macie a nie ...brzydzę się....Ja mam wszywkę. ekipa rzeszów 4x4 ma wszywki i co... wszywki są po to, aby je pokonywać
![]()
![]()
![]()
![]()
Proszę mnie tutaj nie marudzić....
to jest nas paruWojtek pisze:A mnie to wali![]()
ja tam lubię wypić i się nie wstydzę![]()
Zbowid, dawaj te myszy![]()
![]()
przypomnimy sobie zlot strony z Łasku, Jola tyż się wybiera
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość