No to tak impreza jest 5-6 maj ponoc lista już zamknięta ...ale jak by się ładnie poprosiło Michała i Wojtak mógło by się to zmienić .... a tak na marginesie wreszcie byś mógł mi browara obiecanego postawić... co do imprezy wertepu to ja niestety odpadam jadę na zlot do łaskuKojak pisze:Cześć Wszystkim
Hmmm dopiero przeczytałem Wasz post
Dzieciaki offroadziaki - next edyszyn - wiosna
Moderator: Misiek Bielsko
To znaczy ja mam urlop tydzień wcześniej i niestety tylko wtedy mogę...olaf pisze:No to tak impreza jest 5-6 maj ponoc lista już zamknięta ...ale jak by się ładnie poprosiło Michała i Wojtak mógło by się to zmienić .... a tak na marginesie wreszcie byś mógł mi browara obiecanego postawić... co do imprezy wertepu to ja niestety odpadam jadę na zlot do łaskuKojak pisze:Cześć Wszystkim
Hmmm dopiero przeczytałem Wasz post
A co do browara - pamiętam tylko rzeczywiście, ciągle nie ma okazji... A będziesz na Żelaznej ?
KOJAK (Wertep Klub Wawa)
Myślami GAZ-ers, były dwa GIEZ-y, Disco 200TDI a teraz jest WJ 2,7CRD
Myślami GAZ-ers, były dwa GIEZ-y, Disco 200TDI a teraz jest WJ 2,7CRD

- scyzoryk73
3 marudy chcą do jaskiniWojteeek pisze:Jeszcze sprawa dotycząca zwiedzania jaskini "Raj".
Ponieważ trzeba rezerwować wejście dla grupy wpiszcie kto jest chętny na zwiedzanie. Koszt to 13 zł/os (dzieci do 4 lat wstęp wolny).
Pozdrawiam!

ps. termin 6-7 maj , czyli sobota-niedziela (ewentualnie piątek wieczór) jest aktualny ?
pozdrawiam ogranizatorów
maruda
- dark_zdzich
- RAF z Ochoty
co taka cisza w temacie... czyżby wszystcy w garażach siedzieli
a teraz na powaznie mprezka wielkimi krokami się zbliza a wiec :
1. o której zbiórka i gdzie
( pytanie do organizatorów)
2. kto chętny na jazdę w kolumnie ze śląska ?
- narazie mamy Mnie, Mirna, Janusza i Krism-a ( co prawda nie ustalone czy w piatek czy w sobote ale to do dogadania)

1. o której zbiórka i gdzie

- narazie mamy Mnie, Mirna, Janusza i Krism-a ( co prawda nie ustalone czy w piatek czy w sobote ale to do dogadania)
ja kombinuję żeby jechać z Wami w piątek, ale będę mógł wyjechać z Sosnowca dopiero około 16.30, może 17.00olaf pisze:co taka cisza w temacie... czyżby wszystcy w garażach siedzieli![]()
1. o której zbiórka i gdzie( pytanie do organizatorów)
Możemy się spotkać w Czeladzi przy M1 (albo w Siewierzu ?)
Trzeba podjąć decyzję czy jedziemy przez Zawiecie - Szczekociny czy Olkusz - Miechów.

Szczerze mówiąc to decyzja co do piatkowego wyjazdu jeszcze nie podieta co wy na to chłopaki jedziemy w piatek czy sobotę ...mi to szczerze mówiąc jest obojętne mojej małżonce pewnie również nie wiem jak miron z pracą niech się wypowie i to samo dotyczy krism-amaruda pisze:ja kombinuję żeby jechać z Wami w piątek, ale będę mógł wyjechać z Sosnowca dopiero około 16.30, może 17.00olaf pisze:co taka cisza w temacie... czyżby wszystcy w garażach siedzieli![]()
Możemy się spotkać w Czeladzi przy M1 (albo w Siewierzu ?)
Trzeba podjąć decyzję czy jedziemy przez Zawiecie - Szczekociny czy Olkusz - Miechów.
A więc po kolei.olaf pisze:co taka cisza w temacie... czyżby wszystcy w garażach siedzieli![]()
Żyjemy, nie utoneliśmy

Trasy ustalone, wstępnie objechane, nawet mamy to uwiecznione na fotkach :
http://trasa.fajnafotka.pl/
Start planujemy w sobote 6 maja około godziny 9.00
Zbiórka w miejscu zakwaterowania, ( dokładny adres poda Wojtek )
Prosimy jeszcze wstepnie napiszcie kto byłby chetny na przyjazd w piatek ( 5 maj ), chodzi o noclegi na tą noc, bo głupio by wyszło gdybyście musieli spać w autach